Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard îl dă de gol pe Ianis Hagi. "S-a stabilit la Glasgow şi ştiu că şi iubita îi este alături. Aşa că vine într-un loc zâmbind, fericit"

Steven Gerrard îl dă de gol pe Ianis Hagi. "S-a stabilit la Glasgow şi ştiu că şi iubita îi este alături. Aşa că vine într-un loc zâmbind, fericit"

Fotbal

Comentarii

Steven Gerrard nu şi-a pierdut nicio secundă încrederea în omul pe care l-a transferat definitiv în această vară, pentru aproximativ 3,5 milioane de euro, de la Genk, Ianis Hagi, şi îl consideră o piesă extrem de importantă pentru viitorul clubului.

De asemenea, antrenorul celor de la Glasgow Rangers, Steven Gerrard, îl dă de gol pe Ianis Hagi, cel care şi-a adus iubita în Scoţia şi care are toate motivele acum să strălucească pe terenul de joc. 

"Ianis este într-un loc bun. Cred că s-a stabilit cu adevărat aici, în Glasgow, şi ştiu că şi iubita lui îi este alături. Aşa că vine într-un loc zâmbind, fericit, bucurându-se de fotbalul său.

În trecut, am avut câteva meciuri şi anumite faze de-a lungul călătorie noastre, unde ne-a fost extrem de greu să desfacem nişte echipe. El este una dintre armele noastre, este foarte eficient şi este doar începutul sezonului. L-am doruit aici cu normă întreagă, astă vară, pentru că putem vedea acea calitate şi putem vedea acea abilitate de a deschide uşi.

Este treaba mea să mă asigur, să încercăm şi să-l păstrăm proaspăt, pentru a-l folosi la momentul potrivit, deoarece este încă tânăr şi încă se transformă în bărbat. Dar, în ceea ce priveşte talentul, suntem încântaţi să-l avem. Poate deschide uşi în orice moment când are timp şi spaţiu", a declarat Steven Gerrard, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Lech Poznan, de acasă, din grupele Europa League.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare