Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard încearcă să aducă la Rangers un fotbalist dorit de Real Madrid, Ajax sau Manchester City. Este cotat la 26 milioane de euro

Steven Gerrard încearcă să aducă la Rangers un fotbalist dorit de Real Madrid, Ajax sau Manchester City. Este cotat la 26 milioane de euro

Fotbal

Comentarii

Antrenorul formaţiei scoţiene FC Rangers, legendarul Steven Gerrard, va încerca să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi să transfere un fotbalist monitorizat de cele mai importante cluburi din Europa.

Cotidianul spaniol Marca scrie că şi Rangers s-a înscris pe lista formaţiilor car el doresc pe mijlocaşul spaniol al celor de la Atletico Madrid, Rodrigo Riquelme, în vârstă de 20 de ani. Steven Gerrard l-a putut vedea pe viu pe Riquelme în duelul dintre Rangers şi Atletico Madrid din Youth League, acolo unde ibericii s-au impus cu 4-0.

Mijlocaşul spaniol încearcă să-i forţeze mâna lui Diego Simeone şi să-l folosească mai mult la prima echipă. A debutat, însă nu a reuşit să fie prezent mai des în "primul 18". Aşa că au apărut rapid zvonuri cum că nu şi-ar mai dori prelungirea contractului, scandent vara aceasta sau vara viitoare. Există mai multe surse care se contrazic pe această temă.

Atletico Madrid nu ar avea să se despartă prea uşor de jucător şi i-a setat o cotă de transfer de 26 de milioane de euro. Doar că tratamentul oferit jucătorului poate face clubul din Madrid să regrete. În afara lui Steven Gerrard, şi-au mai manifestat interesul şi rivalii de la Real Madrid, dar şi Manchester City-ul lui Pep Guardiola sau Arsenal. De asemenea, Celtic Glasgow, Hoffenheim şi Ajax Amsterdam sunt alte două formaţii dispuse să-i ofere jucătorului statutul de titular, în cazul unei mutări, calităţile jucătorului fiind indiscutabile.

Rodrigo Riquelme a bifat deja primul meci pentru Atletico Madrid în La Liga, apoi a evoluat în Copa del Rey pentru echipa lui Diego Simeone. Joacă la Atletico Madrid B dar cota sa a crescut la 2.3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare