Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard, informaţii despre Ianis Hagi după ce românul a ieşit accidentat de pe teren: "E neplăcut să pierzi un jucător atât de devreme"

Steven Gerrard, informaţii despre Ianis Hagi după ce românul a ieşit accidentat de pe teren: "E neplăcut să pierzi un jucător atât de devreme"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a început bine noul sezon din Scoţia, dar a ieşit accidentat de pe teren, în prima etapă. Antrenorul Steven Gerrard a oferit primele informaţii despre român.

Ghinion pentru Ianis Hagi după ce a marcat

Mijlocaşul lui Rangers, Ianis Hagi, a înscris un gol în meciul câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Livingston, în prima etapă a campionatului Scoţiei.

Reuşita românului a fost superbă. El a preluat în careu, şi-a păcălit doi adversari, apoi a tras imparabil sub bară. Totuşi, Ianis Hagi a fost înlocuit de Wright în minutul 32, el acuzând dureri la gleznă.

După meci, Gerrard a vorbit despre fiul lui Gică Hagi. ”E neplăcut să pierzi un jucător atât de devreme, mai ales acum, când avem doar trei schimbări la dispoziţie. A marcat un gol important pentru noi, sper ca accidentarea să nu fie serioasă.

Glezna este inflamată acum puţin, dar sper că nu-l va ţine departe de teren mult timp.

Există şanse să rateze meciul de marţi, dar avem staff medical foarte bun şi sper să reuşească să-l recupereze pentru meci, pentru că este un jucător important pentru noi”, a declarat antrenorul campioanei Scoţiei. 

Afla mai multe despre: ianis hagirangerssteven gerrard 

viewscnt
Articole similare