Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard, mesaj şi pentru Ianis Hagi după meciul lui Rangers! Ce l-a deranjat pe antrenor: "Am arătat mai bine cu rezervele"

Steven Gerrard, mesaj şi pentru Ianis Hagi după meciul lui Rangers! Ce l-a deranjat pe antrenor: "Am arătat mai bine cu rezervele"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, a fost nemulţumit la finalul remizei cu Hamilton, scor 1-1, din campionat. Inclusiv Ianis Hagi a fost atins de cuvintele antrenorului englez.

Steven Gerrard, supărat şi pe Ianis Hagi după Hamilton - Rangers 1-1

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi titular, a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Hamilton. Ianis Hagi a jucat până în minutul 79 şi a primit note mici din partea presei din Scoţia. 

La finalul partidei, Steven Gerrard nu şi-a putut ascunde supărarea pentru meciul slab făcut de fotbaliştii săi. Tehnicianul liderului din Scoţia a susţinut că echipa sa merita să piardă şi a transmis că Rangers a jucat mai bine atunci când au intrat rezervele: 

”Sunt dezamăgit de acest meci per ansamblu, trebuie să o recunosc. Ar trebui să fiu foarte fericit că am obţinut un punct, pentru că nu am meritat nimic. Felicitări lui Hamilton, ne-au oprit din a ne face jocul astăzi, chiar ne-au făcut misiunea dificilă. Au avut cele mai mari ocazii, deci felicitări lor.

Trebuie să mă uit la mine de asemenea, eu am greşit, da, poate că am lăsat jucători cu prea multă calitate şi personalitate pe margine, pentru că am arătat mult mai bine când rezervele au intrat în joc. Singurul motiv pentru care am intrat în avantaj a fost portarul nostru, care a fost mai ocupat decât omologul său. De fapt, a avut unul dintre cele mai active meciuri din acest sezon. Ne-a ţinut în joc”, a declarat fostul fotbalist al lui Liverpool pentru GlasgowLive.

Glasgow Rangers este lider în clasament, cu 76 de puncte şi fără înfrângeri în acest sezon (24 de victorii, patru remize). Hamilton este pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: ianis hagisteven gerrardrangershamilton rangers 

viewscnt
Articole similare