Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard, nemulţumit la finalul meciului în care Ianis Hagi a fost titular. Ce s-a întâmplat la pauză: "Au fost probleme"

Steven Gerrard, nemulţumit la finalul meciului în care Ianis Hagi a fost titular. Ce s-a întâmplat la pauză: "Au fost probleme"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, a fost mulţumit de compartimentul ofensiv în meciul din Cupa Scoţiei cu Hamilton, dar a sesizat şi problemele din apărare.

Rangers s-a calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Scoţiei, după ce a învins formaţia Hamilton, cu scorul de 4-1, într-un meci în care Ianis Hagi a fost titular şi a jucat până în minutul 73.

Mijlocaşul român a fost aproape chiar de a marca al doilea gol al său de la venirea la Rangers, însă ambele ocazii au fost ratate de Ianis Hagi.

Hamilton şi Rangers au fost la egalitate la pauză, scor 1-1, aspect care l-a nemulţumit pe fostul mijlocaş al lui Liverpool: "În prima repriză au fost câteva probleme, câteva probleme pe care le-am discutat la pauză. După au apărut ocaziile şi am dominat în repriza secundă. Posesia a fost bună, dar în defensivă au fost probleme. Cred că au fost probleme de comunicare, poate de poziţionare, nu s-au sincronizat. Aşa s-a ajuns la golul încasat. 

Avem calitate pe construcţie şi totul depinde de cei din faţă care pot fructifica şansele, lucru pe care l-am făcut bine", a declarat Steven Gerrard, la finalul meciului. 

 

Afla mai multe despre: steven gerrardrangersrangers hamiltonreactie steven gerrard 

viewscnt
Articole similare