Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard, primele declaraţii după înfrângerea cu Bayer Leverkusen: "În repriza secundă am jucat mult mai bine"

Steven Gerrard, primele declaraţii după înfrângerea cu Bayer Leverkusen: "În repriza secundă am jucat mult mai bine"

UEFA Europa League

Comentarii

Rangers a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, de Bayer Leverkusen, scor 1-3 (0-1), în manşa tur a optimilor de finală din Europa League. Steven Gerrard, antrenorul scoţienilor, a recunoscut superioritatea adversarilor din Germania.

Rangers a făcut o primă repriză slabă, în care a reuşit cu greu să ajungă la poarta apărată de finlandezul Hradecky. Apărarea a fost prima care l-a trădat pe Steven Gerrard, după ce Edmundson l-a faultat în careu pe Aranguiz, iar Kai Havertz a înscris de la 11 metri.

La începutul celei de-a doua reprize, Aranguiz a majorat diferenţa pe tabelă, iar Gerrard a trebuit să rişte mai mult. L-a introdus pe teren şi pe Ianis Hagi, în minutul 68, iar jocul scoţienilor s-a mai luminat. Din păcate, acelaşi columbian Morelos a fost cel care a stins lumina celor de la Rangers, cu ratările sale monumentale, precum în ultimele două luni.

Edmundson a redus din handicap după un corner, în minutul 75, însă Leon Bailey a lovit decisiv, pe contraatac, în minutul 88, iar Leverkusen a plecat din Scoţia cu un avans liniştitor pentru retur.

Steven Gerrard a recunoscut faptul că Bayer Leverkusen a fost echipa mai bună joi seară, şi nu-i rămâne decât să spere la o minune în retur. Asta dacă se mai ţine manşa secundă, din cauza pandemiei de Coronavirus.

"Este un rezultat dificil pentru noi, Leverkusen a jucat bine. În a doua repriză am jucat mult mai bine, dar nu avem de ce să ne plângem în privinţa rezultatului final, Leverkusen a fost foarte bună în această seară. (Ar fi bine să se amâne returul?) Cel mai important lucru este sănătatea oamenilor. Nu iau eu deciziile, dacă ni se spune că meciul e amânat, atunci nu avem ce să facem. Dar noi sperăm ca meciul să se dispute, să mergem acolo şi să îi înfruntăm'', a pus Gerrard după meci.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare