Experiențe împreună.
You are here:

Ştia că nu joacă, dar totuşi s-a dus la Moscova. Motivul incredibil pentru care Halep a mers accidentată în Rusia! Cum a blocat-o pe Wozniacki

Ştia că nu joacă, dar totuşi s-a dus la Moscova. Motivul incredibil pentru care Halep a mers accidentată în Rusia! Cum a blocat-o pe Wozniacki

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova, iar ruşii au înlocuit-o deja pe tabloul principal. Acum au apărut şi primele scenarii pentru care Halep a apelat la această strategie.

Pentru mulţi, retragerea Simonei Halep de la Moscova nu este o surpriză. Sportiva a anunţat că suferă de hernie de disc şi era aproape imposibil să se refacă într-un timp atât de scurt. Totuşi, Halep a anunţat că încearcă să participe la turneul din Rusia.

Aşa cum era de aşteptat, Halep n-a trecut peste problemele medicale şi a renunţat. Pe reţelele de socializare au apărut deja primele variante pentru modul în care Halep a ales să ”joace” această carte.

Pentru a fi pe tabloul de la Kremlin Cup, Halep a apelat la un wildcard, singurul disponibil. Organizatorii au acceptat cererea, iar Simona a fost astfel sigură că a blocat accesul Carolinei Wozniacki. Aceasta ar fi dorit şi ea să participe, dar wildcard-ul îi fusese deja acordat liderului WTA.

Înainte cu o zi de a intra în competiţie, Halep a anunţat că nu poate evolua, iar locul său a fost luat jucătoarea greacă Valentini Grammatikopoulou. În aceste condiţii, cu Wozniacki neparticipând la Moscova, Halep a devenit sigură de locul 1 WTA la final de 2018 şi va încasa un bonus de un milion de euro pentru această performanţă.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe