Experiențe împreună.
You are here:

Ştia că nu joacă, dar totuşi s-a dus la Moscova. Motivul incredibil pentru care Halep a mers accidentată în Rusia! Cum a blocat-o pe Wozniacki

Ştia că nu joacă, dar totuşi s-a dus la Moscova. Motivul incredibil pentru care Halep a mers accidentată în Rusia! Cum a blocat-o pe Wozniacki

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova, iar ruşii au înlocuit-o deja pe tabloul principal. Acum au apărut şi primele scenarii pentru care Halep a apelat la această strategie.

Pentru mulţi, retragerea Simonei Halep de la Moscova nu este o surpriză. Sportiva a anunţat că suferă de hernie de disc şi era aproape imposibil să se refacă într-un timp atât de scurt. Totuşi, Halep a anunţat că încearcă să participe la turneul din Rusia.

Aşa cum era de aşteptat, Halep n-a trecut peste problemele medicale şi a renunţat. Pe reţelele de socializare au apărut deja primele variante pentru modul în care Halep a ales să ”joace” această carte.

Pentru a fi pe tabloul de la Kremlin Cup, Halep a apelat la un wildcard, singurul disponibil. Organizatorii au acceptat cererea, iar Simona a fost astfel sigură că a blocat accesul Carolinei Wozniacki. Aceasta ar fi dorit şi ea să participe, dar wildcard-ul îi fusese deja acordat liderului WTA.

Înainte cu o zi de a intra în competiţie, Halep a anunţat că nu poate evolua, iar locul său a fost luat jucătoarea greacă Valentini Grammatikopoulou. În aceste condiţii, cu Wozniacki neparticipând la Moscova, Halep a devenit sigură de locul 1 WTA la final de 2018 şi va încasa un bonus de un milion de euro pentru această performanţă.

 

viewscnt
Articole similare