Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştiai cum arată clasamentul All Time din fotbalul spaniol? Spectacolul din La Liga revine la Telekom Sport

Ştiai cum arată clasamentul All Time din fotbalul spaniol? Spectacolul din La Liga revine la Telekom Sport

La Liga

Comentarii

Clasamentul All Time al fotbalului spaniol este dominat, aşa cum era de aşteptat, de cele două mari rivale, Real Madrid şi FC Barcelona.

Lupta istorică dintre Real Madrid şi FC Barcelona este vizibilă şi în clasamentul All Time al fotbalului spaniol. Cele două mari rivale, două dintre cele mai puternice cluburi din istoria fotbalului, îşi împart supremaţia, departe de celelalte rivale din fotbalul spaniol.

882 de meciuri au disputat în istoria lor FC Barcelona şi Real Madrid. Catalanii au mai multe victorii (568) şi un golaveraj mai bun (plus 1201). În total, Barcelona a acumulat 1879 de puncte, în timp ce Real Madrid a strâns 1849 de puncte. Diferenţa din ultimii ani din La Liga se regăseşte şi în acest clasament, pentru că Barcelona a reuşit să detroneze Madridul de pe prima poziţie. De menţionat că din 1995, în campionatul Spaniei s-au acordat câte trei puncte la victorie.

În mod surprinzător, a treia formaţie din fotbalul spaniol în clasamentul All Time nu este Atletico Madrid. Valencia ocupă această poziţie cu 1461 de puncte acumulate în 882 de meciuri. Atletico este a patrau cu 1347 de puncte, iar Athletic Bilbao este a cincea cu 1223 de puncte.

Clasamentul primelor 10 formaţii din istoria fotbalului spaniol este completat de FC Sevilla (locul 6 cu 1152 de puncte, apoi de Espanyol (1137 de puncte, locul 7) şi Deportivo la Coruna (locul 8, cu 1133 de puncte). Ultimele două locuri din clasamentul primelor zece formaţii din istoria Spaniei este completat de Real Sociedad (locul 9, 1048 de puncte) şi de Villarreal (locul 10, 1031 de puncte).

Din 11 iunie, La Liga revine la Telekom Sport. Toate meciurile din cel mai puternic campionat din lume pot fi urmărite pe canalele noastre. Toate detaliile despre programul meciurilor din La Liga le gasesti pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: la liga 

viewscnt
Articole similare