Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ştiai unde te duci! Foamea şi sărăcia te împing să faci compromisuri”. Duckadam, pus la zid după ce a demisionat de la FCSB

„Ştiai unde te duci! Foamea şi sărăcia te împing să faci compromisuri”. Duckadam, pus la zid după ce a demisionat de la FCSB

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (61 de ani) a făcut un anunţ şoc înaintea meciului dintre CFR Cluj şi FCSB, câştigat de ardeleni cu scorul de 1-0. „Eroul de la Sevilla” a decis să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte de imagine al roş-albaştrilor.

Duckadam a fost dezamăgit că nu avea de spus niciun cuvând la FCSB şi că salariul său de 2000 de euro i-a fost micşorat la 2000 de lei. În subiectul plecării fostului mare portar de la clubul lui Gigi Becali a intervenit şi Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal împarte vina între latifundiarul din Pipera şi Duckadam. 

„Fraţilor, îmi este tare greu să vorbesc despre o aşa mare legendă a României, iar eu cred că Gigi Becali a făcut cea mai mare greşeală că a acceptat atât de uşor demisia lui Duckadam. Gigi şi-a tăiat ultima lui aripă care îl mai lega de Steaua '86. Nu aveai sub nicio formă voie să îl pierzi pe Helmuth Duckadam. Ce te mai leagă acum de Steaua? Numele nu îl ai în acte, nu joci din 2014 în Ghencea, o să ai probleme să joci acolo şi când o să fie gata stadionul, şi acum l-ai pierdut şi pe Duckadam. Gigi Becali a făcut o mare, o foarte mare prostie”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Conform aceleiaşi surse, Dragomir a continuat: „Vreau să revin şi la problema lui Duckadam şi îmi pare tare rău că trebuie să spun lucrurilor pe nume. Dar foamea şi sărăcia te împing să faci atâtea compromisuri, iar Helmuth a făcut prea multe compromisuri în aceşti zece ani. S-a certat cu foarte mulţi colegi de generaţie şi şi-a pus în cap suporterii de la Peluza Sud. A fost făcut sclavul lui Gigi de unii şi alţii, şi-a închis multe uşi ca să îl apere pe Becali!

Dar, nu veni acum să te vaiţi că nu ai niciun cuvânt de spus la echipă, că nu eşti băgat în seamă. Ştiai de la început că te duci doar de decor la ei.  Dacă te-ai mulţumit cu un salariu bun la început, uite că acest salariu nu s-a putut să-l mai iei fiindcă pandemia asta ne-a lovit pe toţi şi fiecare patron caută să îşi ţină cât mai bine pe picioare afacerea. Era clar de la început că nu poţi să iei bani de la un patron şi să te duci pe la televizor să îi mai şi critici pe unii jucători din echipă. Era limpede că o să îi deranjezi pe unii antrenori de la FCSB, iar aceştia nu îţi vor mai permite să iei contact cu ei.

Helmuth a acceptat toate aceste lucruri doar că a avut nevoie de bani ca să îşi întreţină familia. Foamea te împinge să faci şi compromisuri. Ăsta este adevărul, iar Helmuth să nu uite că Gigi Becali l-a ajutat enorm, atunci când alţii i-au întors spatele. Duckadam a avut mari probleme de sănătate cu umărul şi a trebuit să se opereze de urgenţă. Îmi pare rău că am spus aceste lucruri, dar asta e părerea mea”.

Afla mai multe despre: duckadamfcsbdragomir 

viewscnt
Articole similare