Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ştiam de cazurile de la FCSB încă dinainte de meci!". Reacţia lui Grădinaru după U Craiova - FC Voluntari 2-1. A pus "tunurile" pe arbitraj

"Ştiam de cazurile de la FCSB încă dinainte de meci!". Reacţia lui Grădinaru după U Craiova - FC Voluntari 2-1. A pus "tunurile" pe arbitraj

FC Voluntari

Comentarii

Răzvan Grădinaru, fotbalistul Voluntariului, a vorbit după meciul cu U Craiova, pierdut cu 1-2 în Bănie, şi a spus că arbitrajul lui Iulian Călin "i-a ciupit". Atacantul a spus că oltenii au câştigat meciul printr-o execuţie foarte bună a unui jucător, dar a recunoscut că au fost mai buni.

"Am întâlnit o echipă bună, care a câştigat meciul printr-o execuţie personală a unui jucător foarte bun. Ne pare rău, cred că am făcut un joc bun, n-am arătat rău pe teren şi ast ane dă încredere pe viitor. Cred că arbitrajul ne-a tăiat din elan, asta se întâmplă când joci contra echipelor mai mari care se bat sus, au şi un pic de ajutor, dar asta e. Astăzi au fost mai buni, au câştigat, sper ca pe viitor să arătpm mai bune.

Ne-au ciupit la faulturile mici, dar asta nu contează. Trebuie să arătăm mai bine pe teren, arbitrajul, dacă noi băgăm mingea în poartă, nu cred că ne va încurca pe viitor", a spus Răzvan Grădinaru.

Fostul fotbalist al FCSB a vorbit şi despre zilele pe care le-a trăit, el şi colegii săi, după meciul cu FCSB, când au aflat că mai mulţi jucători ai roş-albaştrilor au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Grădinaru crede că nimeni nu va scăpa de acest virus şi a mărturisit că ştiau de cazurile de FCSB încă dinainte de meci.

"Sincer, ne-a fost frică. Imediat cum am aflat că au avut Covid, am făcut testele, ne-a fost frică de familie, avem copii mici acasă, nu ştiam ce se întâmplă. Degeaba faci test după o zi, că aţi văzut, la Steaua au apărut doi, după două zile iar 5, nici nu ştii cum se transmite. Ţi-e frică, dar până la urmă cred că toată lumea o să luăm acest virus, fiindcă n-ai cum să scapi de el şi cu cât îl iei mai repede, cu atât poţi să continui mai bine campionatul.

Noi ştiam că... Dinaintea meciului aflasem, mai vorbim între colegi, ştiam de chestia asta , că au avut, Ovidiu Kurti a avut şi antrenorul de portari. Ştiam chestia asta, dar când eşti testat, ce poţi să faci? E ca şi cum...mă văd cu el, dau mâna, ştiu că e testat, nu mi-e frică, dar până la urmă, nu e vina nimănui că acest virus e printre noi. Sperăm să scăpăm de el sau sperăm să nu se atingă de el, să avem imunitatea cât mai bună şi să continuăm forma bună din teren"
, a mai spus Răzvan Grădinaru.

U Craiova - FC Voluntari, 2-1, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Au marcat Koljic ’34 şi Cicâldău ‘71 pentru gazde şi Costin ’57 pentru FC Voluntari.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălaşa, Bancu – Bic, Nistor (Baiaram ’68), Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă (Bărbuţ ’85). Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaş, Vlad - Căpătînă, De Lucas, Gheorghe – Grădinaru (Puel ’83), Eric (Borţoneanu ’79), Mailat (Voinescu ’83). Antrenor: Mihai Teja

Afla mai multe despre: razvan gradinarufc voluntaricraiovacovid-19fcsb 

viewscnt
Articole similare