Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştiau ce va urma?:) Ce au putut vedea spectatorii de pe Anfield Road după primul gol al austriecilor

Ştiau ce va urma?:) Ce au putut vedea spectatorii de pe Anfield Road după primul gol al austriecilorgalerie foto
Comentarii

Tabela de marcaj a stadionului din Liverpool a afişat scorul de 3-3 după prima reuşită a oaspeţilor în meci. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi. Interesant este că cei de la Salzburg chiar au revenit pe tabelă în partea secundă şi au egalat.

Liverpool a avut parte de un meci nebun în faţa campioanei Austriei. Cormoranii au condus cu 3-0 după 36 de minute de joc însă Red Bull a revenit incredibil şi după o oră de joc reuşise să restabilească echilibrul pe tabelă. Totuşi, momentul de cădere al trupei lui Klopp a fost prevestit. Astfel, cei care lucrează la schimbarea tabelei de marcaj de pe Anfield Road au greşit atunci când după golul coreeanului Hwang Hee Chan au afişat scorul de 3-3, în loc de 3-1.

Culmea, desfăşurarea ulterioară a partidei i-a confirmat pentru că în primul sfert de oră al reprizei secunde oaspeţii au punctat de două ori. În acel moment mai mulţi dintre cei de pe stadion şi-au adus aminte de acea eroare, iar unii dintre ei s-au amuzat copios, în ciuda faptului că favoriţii traversau un moment dificil. 

Afla mai multe despre: liverpoolanfield roadtabelăsalzburg 

viewscnt
Articole similare