Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ştii cât contează asta pentru un jucător?!”. Mesajul care l-a deblocat pe Denis Drăguş: ”A discutat Edi Iordănescu cu mine”

”Ştii cât contează asta pentru un jucător?!”. Mesajul care l-a deblocat pe Denis Drăguş: ”A discutat Edi Iordănescu cu mine”

Echipa națională

Comentarii

Denis Drăguş (24 de ani), motivat de Edi Iordănescu, selecţionerul României.

Fotbalistul român Denis Drăguş (24 de ani) a renăscut sub ”bagheta magică” a lui Marius Şumudică la Gaziantep. La ”deblocarea” jucătorului pare că a contat şi selecţionerul Edi Iordănescu, care l-a susţinut pe Drăguş. 

Atacantul a dezvăluit mesajul primit de la Edi Iordănescu şi care i-a dat încredere. Forma foarte bună arătată de atacant la Gaziantep l-a readus în circuitul echipei naţionale. Edi Iordănescu l-a convocat pentru ”dubla” decisivă pentru calificarea la EURO 2024, cu Israel (18 noiembrie, în Ungaria) şi Elveţia (21 noiembrie, pe Arena Naţională).

”Relaţia este bună. Am tot discutat, iar pentru mine cel mai important moment a fost discuţia ceva mai amplă când mi-a mărturisit că mă aşteaptă oricât, în sensul în care oricând voi începe să joc la club, voi fi chemat cu drag iar la naţională. Mi-a spus de mai multe ori că are încredere totală în mine. Ştii cât contează asta pentru un jucător?!

Mai ales pentru unul român, că noi avem nevoie de confirmări mai des, şi mai ales atunci când treci prin perioade în care nu joci la club?! Chiar mă bucur că i-am răsplătit puţin încrederea şi sper să o fac total acum, cu calificarea!”, a declarat Denis Drăguş, potrivit Prosport.

Denis Drăguş are 5 goluri marcate în 9 partide pentru Gaziantep şi a început să atragă atenţia tot mai multor echipe, gata să-l transfere definitiv cât de curând.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de.

 

Afla mai multe despre: denis drăguşedi iordănescunaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare