Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ştii ce urmează". Damjan Djokovic a spus cum a acceptat ordinul lui Gigi Becali să fie scos din echipă: "Te laşi moale sau te baţi cu duşmanul pe care nu-l vezi!" | EXCLUSIV

"Ştii ce urmează". Damjan Djokovic a spus cum a acceptat ordinul lui Gigi Becali să fie scos din echipă: "Te laşi moale sau te baţi cu duşmanul pe care nu-l vezi!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Damjan Djokovic (33 de ani) a vorbit despre experienţa pe care a trăit-o la FCSB, unde a fost tras pe linie moartă după un început excelent de sezon în tricoul "roş-albaştrilor". În cele din urmă, croatul a plecat de la echipă.

Deşi a început excelent sezonul cu FCSB şi a marcat goluri importante, Damjan Djokovic a fost tras pe linie moartă încet, dar sigur, cu precădere după ce echipa a fost eliminată din cupele europene, după cum chiar mijlocaşul a spus-o, pentru Orange Sport.

Damjan Djokovic, despre experienţa de a fi tras pe linie moartă la FCSB: "Te baţi cu adversarul pe care nu-l vezi"

La începutul lui 2024, Damjan Djokovic a plecat de la FCSB la Rapid, după ce Gigi Becali s-a decis că vrea să scape de salariul mare pe care jucătorul croat îl avea, 20.000 de euro pe lună. După plecarea de la FCSB, Djokovic a spus ce a trăit în perioada în care Becali îl voia out din echipă.

Djokovic a spus cum şi-a găsit motivaţia în perioada când a fost scos la pauză, când a rămas rezervă sau când, dacă a intrat pe teren, a jucat puţin.

"Te pui într-o situaţie în care ştii ce urmează. Te laşi moale, arunci mănuşa sau te baţi cu nimeni, cu duşmanul pe care nu-l vezi şi te baţi până la final. Probă de caracter, aşa am ţinut-o eu în capul meu să rămân cumva mereu pregătit şi pentru ce urmează după", a spus Damjan Djokovic, pentru Orange Sport.

Damjan Djokovic a jucat 23 de meciuri şi a marcat de patru ori pentru FCSB, având în cont şi o pasă decisivă, înainte să ajungă la Rapid liber de contract la începutul lui 2024.

Afla mai multe despre: damjan djokovicfcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare