Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştim arbitrul de la FCSB - Lazio! A fost implicat într-un scandal uriaş când a fost acuzat că i-a înjurat pe jucători pe teren

Ştim arbitrul de la FCSB - Lazio! A fost implicat într-un scandal uriaş când a fost acuzat că i-a înjurat pe jucători pe teren

FCSB

Comentarii

Deniz Aytekin, arbitrul neamţ care a oficiat partida dintre Barcelona şi PSG, scor 6-1, a fost acuzat că a luat multiple decizii care au avantajat-o pe Barcelona, şi în plus, că i-ar fi înjurat pe fotbalişti de la Paris Saint-Germain, vine la Bucureşti!

FCSB, singura reprezentantă a României în primăvara europeană, va întâlni joi, 15 februarie, formaţia italiană Lazio, în şaisprezecimile Europa League.  Meciul va fi arbitrat de o brigadă germană formată din ”centralul” Deniz Aytekin şi asistenţii Eduard Beitinger şi Rafael Foltyn.
 
După Barcelona - PSG,  arbitrul a intrat în vizorul lui Pierluigi Collina, şeful arbitrilor de la UEFA, care nu a fost sub nici o formă mulţumit de prestaţia lui Deniz Aytekin. Arbitrului în vârstă 38 de ani i s-au reproşat neacordarea a două lovituri de pedeapsă, unul la faultul lui Mascherano asupra lui Di Maria şi unul la o fază unde acelaşi Mascherano ar fi comis henţ, plus modul prea uşor în care a acordat acel penalty la Suarez. Oficialii clubului Paris Saint-Germain au făcut o plângere la UEFA împotriva lui Aytekin. PSG a reclamat opt faze în care a fost dezavantajată de arbitrul german şi a ataşat la memoriu înregistrări video.

 Aytekin a condus şi meciul pe care echipa naţională a României la terminat la egalitate, scor 1-1, la 8 octombrie, în Danemarca, în preliminariile CM din 2018. El l-a eliminat atunci pe Cristian Ganea, în mintul 63.

 

 

Afla mai multe despre: deniz aytekinsteauafcsblazioeuropa leaguedelegarescandalbarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare