Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştim deja 3 echipe calificate în faza finală a Ligii Naţiunilor. A patra echipă se află astăzi. Când şi unde se joacă ultimele meciuri ale competiţiei

Ştim deja 3 echipe calificate în faza finală a Ligii Naţiunilor. A patra echipă se află astăzi. Când şi unde se joacă ultimele meciuri ale competiţiei
Comentarii

Uefa a anunţat că prima ediţie a fazei finale a Ligii Naţiunilor va avea loc, în iunie 2019, în Portugalia. Trei echipe sunt deja calificate în faza finală care va debuta pe 5 iunie. A patra echipă se alege luni dintre Franţa, campioana mondială en titre şi Olanda.

Portugalia găzduieşte faza finală a Ligii Naţiunilor, iar reprezentativa condusă de Fernando Santos a obţinut deja biletele pentru ultimul act al competiţiei. Portughezii termină grupa lor pe primul loc, astfel că se califică în semifinalele Ligii Naţiunilor.

În aceeaşi fază a competiţiei intră şi Anglia, calificată duminică în extremis din grupa cu Spania şi Croaţia, dar şi Elveţia, care a produs marea surpriză şi a surclasat Belgia, scor 5-2. Elveţienii fuseseră conduşi iniţial cu 2-0, după dubla lui Thorgan Hazard.

A patra formaţie se decide luni. Olanda sau Franţa vor ajunge în Portugalia pentru faza finală a Ligii Naţiunilor. Doar olandezii mai joacă şi încearcă să depăşească liderul Franţa, dar au o misiune grea pe Veltins Arena, contra Germaniei.

Pe 3 decembrie la Dublin se va efectua tragerea la sorţi a semifinalelor, care se vor juca pe 5, respectiv 6 iunie. Meciul pentru locul 3 are loc pe 9 iunie, iar finala Ligii Naţiunilor se joacă în aceeaşi zi.

 

Afla mai multe despre: liga naţiunilorfaza finală 

viewscnt
Articole similare