Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştirea momentului în fotbalul românesc! Florinel Coman este foarte aproape să prindă transferul carierei în Premier League. Giovanni Becali a spus tot

Ştirea momentului în fotbalul românesc! Florinel Coman este foarte aproape să prindă transferul carierei în Premier League. Giovanni Becali a spus tot

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali, impresarul lui Florinel Coman, a recunoscut că se află în Anglia pentru a negocia transferul şeptarului FCSB-ului la Crystal Palace.

Giovanni Becali a spus că l-a propus pe Florinel Coman englezilor iar realizarea mutării depinde de anumite detalii.

„Da, sunt plecat din ţară, dar nu pot să vă spun mai multe. Este adevărat că l-am propus pe Florinel Coman la Crystal Palace, iar acum aşteptăm back-up-ul lor. Mutarea depinde de unele detalii, dar se discută.”, a declarat Ioan Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali e mai aproape ca niciodată să realizeze un nou super transfer. După Dennis Man, a venit şi rândul lui Florinel Coman să fie dorit în Anglia.

Gigi Becali este mai mult ca sigur că îl va vinde în această vară pe Dennis Man, dar finanţatorul roş-albaştrilor poate avea parte de o surpriză uriaşă. După ce Norwich a retrogradat în Championship şi a bătut în retragere în momentul în care a auzit suma solicitată în schimbul atacantului arădean, un alt club din Anglia vrea să cumpere de la FCSB.

Gigi Becali, gata să îl transfere pe Florinel Coman în Premier League. Toate condiţiile puse de FCSB au fost acceptate

Presa din Marea Britanie scrie că Florinel Coman este dorit de Crystal Palace, club care a încheiat pe locul 14 ultimul sezon de Premier League şi care va juca şi în următoarea ediţie a celui mai bogat campionat din lume. Mai mult, conducerea clubului de pe Selhurst Park este dispusă să plătească o sumă extrem de tentantă pentru Gigi Becali: 12 milioane de lire sterline, echivalentul a 13,5 milioane de euro.

„Vulturii” întârzie să înainteze oferta către FCSB dintr-un singur motiv. Aceştia aşteaptă să transfere una dintre vedetele clubului, pe Wilfried Zaha. Mijlocaşul ivorian este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 44 de milioane de euro şi dă cel mai bun randament pe aceeaşi poziţie ca şi Florinel Coman, extremă stânga.

„Este de aşteptat ca cei de la Crystal Palace să pună pe masă 12 milioane de lire pentru Florinel Coman, dacă Wilfried Zaha se va transfera.", notează cei de la FTPL_League pe contul lor de Twitter.

Pleacă Zaha, vine Coman

Cele mai interesante două cluburi de serviciile lui Wilfried Zaha sunt Chelsea şi Manchester United. În schimbul mijlocaşului în vârstă de 27 de ani, Crystal Palace cere 33,5 milioane de euro. La United, Zaha are putea ajunge însă în schimbul a doar 25 de milioane de euro. Motivul? „Diavolii roşii” i-au fixat o clauză de răscumpărare în 2015, atunci când l-au cedat pe Selhurst Park pentru 3,8 milioane de euro.

Revenind la Florinel Coman, cota acestuia este mult mai mică decât a lui Zaha. Internaţionalul român este văzut de transfermarkt.com valorând 5,5 milioane de euro. Vârsta este însă principalul atu al „perlei” lui Gigi Becali: 22 de ani.

Florinel Coman joacă din 2017 la FCSB, atunci când a fost cumpărat de la Viitorul pentru 3 milioane de euro. 40 de meciuri, 15 goluri şi 11 pase decisive a reuşit „şeptarul” roş-albaştrilor în ultimul sezon.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbpremier leaguetransfer 

viewscnt
Articole similare