Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştirea momentului în tenisul românesc. Ion Ţiriac şi-a depus candidatura la preşedinţia Federaţiei. "Va linişti apele" Cine sunt contracandidaţii săi

Ştirea momentului în tenisul românesc. Ion Ţiriac şi-a depus candidatura la preşedinţia Federaţiei. "Va linişti apele" Cine sunt contracandidaţii săigalerie foto

Tenis

Comentarii

Se confirmă informaţia conform căreia Ion Ţiriac va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis. Alegerile vor avea loc pe 19 iunie.

Informaţia apărută în luna mai, conform căreia Ion Ţiriac ar urma să-şi depună candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis, se confirmă. Omul de afaceri, s-a hotărât, iar luni a mers Federaţieşi şi-a depus în mod oficial candidatura. 

"Va linişti apele în tenisul românesc. Ştie cel mai mai bine ce e de făcut pentru tenisul din România. E un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare", a declarat Ilie Năsatase pentru Telekom Sport. 

Din informaţiile Telekom Sport, la alegerile care vor avea loc pe 19 iunie vor participa încă patru candidaţi, în afara lui Ţiriac. Ion Ţupa, Marius Vecerdea - preşedinte Tenis Club Herăstrău, Răzvan Itu -  director general în cadrul FRT şi Liviu Ursuleanu. 

În momentul în care a apărut informaţia că Ţiriac ar putea candida, actualul preşedinte, George Cosac anunţa ce va face el, în condiţiile în care informaţia va deveni oficială.

"Dacă domnul Ţiriac îşi menţine intenţia cu siguranţă nu voi mai candida", a declarat Cosac pe 20 mai. 

Întrebat dacă va face parte din echipa lui Ţiriac, Cosac a răspuns: "Rămâne la aprecierea celor ce vor vota , rămâne la aprecierea domnului Ţiriac"

"Ar fi în primul rând o extrem de importantă lovitură de imagine. Credc că orice federaţie sau orice for sportiv îşi doreşte să aibă în frunte sau ca preşedinte unul dintre cei mai mari manageri sportivi ai acestei planete. Nivelul sponsorizărilor va creşte şi acţiunile Federaţiei vor fi la un cu totul alt nivel. Cred că întreaga societate are nevoie de un manager ca Ion Ţiriac", a mai spus Cosac.

Pe 19 iunie, în cadrul Adunării Generale se va alege noul preşedinte, dar şi patru vicepreşedinţi.

Mai jos ai lista completă a candidaţilor pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte al FRT.

Afla mai multe despre: tenistiriacalegerifederaţia romana 

viewscnt
Articole similare