Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ştiţi ce mi-a spus tatăl lui Neymar?" Preşedintele lui PSG a lămurit situaţia vedetei braziliene

"Ştiţi ce mi-a spus tatăl lui Neymar?" Preşedintele lui PSG a lămurit situaţia vedetei braziliene
Comentarii

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al Khelaifi, a lămurit situaţia atacantului Neymar, pentru care a plătit 222 de milioane de euro cu mai puţin de un an în urma şi despre care se vorbeşte tot mult că va reveni în Spania.

"Neymar este sătul de toate zvonurile privind viitorul său. Tatăl său mi-a spus că viitorul lui este la Paris. Jurnaliştii spanioli sunt cei care spun că Neymar va merge la Madrid. Dacă îi credeţi, foarte rău pentru voi", a spus conducătorul clubului din capitala Franţei, pentru L'Equipe.

În vârstă de 26 de ani, Neymar a devenit, vara trecută, cel mai scump fotbalist din istorie, după ce PSG i-a achitat clauza de reziliere a contractului cu Barcelona.

De atunci, a jucat în 30 de partide pentru echipa franceză şi a înscris de 28 de ori, însă nu a mai evoluat din februarie, atunci când a suferit o accidentare la gleznă. Chiar şi aşa, Real Madrid îl doreşte cu insistenţă şi intenţionează să îl aducă pe Santiago Bernabeu în această vară, potrivit presei spaniole.

Afla mai multe despre: neymarpsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare