Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ştiu de la Gigi". Fatal! Gestul cu care Keşeru l-a enervat pe Becali. Fotbalistul, "executat" definitiv

"Ştiu de la Gigi". Fatal! Gestul cu care Keşeru l-a enervat pe Becali. Fotbalistul, "executat" definitiv

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a dezvăluit, la Telekom Sport, gestul fatal cu care Claudiu Keşeru l-a enervat pe Gigi Becali, iar patronul FCSB l-a scos din uz pe atacant. Becali şi Keşeru au avut, apoi, o discuţie, iar fotbaistul a fost trecut pe linie moartă.

Claudiu Keşeru a fost scos din uz de Gigi Becali la FCSB, asta deşi după revenirea din Bulgaria atacantul a dat un randament foarte bun. Becali vrea să scape de Keşeru din cauza salariului pe care-l încasează atacantul, iar acesta a fost folosit din ce în ce mai rar, după ce randamentul a început să-i scadă.

"Ştiu de la Gigi". Fatal! Gestul cu care Keşeru l-a enervat pe Becali. Fotbalistul, "executat" definitiv

Gestul cu care Claudiu Keşeru l-a enervat pe Gigi Becali şi care i-a fost fatal atacantului a venit după meciul cu CFR Cluj (3-3, pe Arena Naţională), când acesta a declarat că la finalul contractului va spune mai multe despre perioada petrecută la FCSB.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB şi expert Telekom Sport, a dezvăluit că acesta a fost gestul cu care Claudiu Keşeru l-a enervat pe Gigi Becali şi i-a adus acestuia scoaterea din uz. MM a spus că fotbalistul şi-a creat singur problema pe care o are cu Gigi Becali, deşi nu există nimic de reproşat din punct de vedere sportiv.

"Noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic în neregulă la Keşeru. S-a antrenat bine, profesionist sută la sută. N-am avut niciun fel de problemă. Problema pe care şi-a creat-o Keşeru a fost când a ieşit, după meciul cu CFR dacă nu mă înşel, şi a spus că la sfârşitul contractului va vorbi el mai multe. Din punctul meu de vedere, a fost o mare greşeală", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Apoi, Gigi Becali l-a sunat pe Claudiu Keşeru pentru a discuta cu atacantul nemulţumit de situaţia pe care o are în acest moment la echipă. Mihai Stoica a mai spus că ştie de la Becali ce au discutat cei doi la telefon.

"A avut după aceea loc o discuţie între patronul echipei şi Claudiu Keşeru. Eu ştiu de la Gigi ce s-a discutat, greşeala a fost a lui. De ce să provoci scandalul ăsta? Ce sens avea? Ce poţi spune după ce se termină contractul? Nu poţi inventa un conflict. Intră, joacă, ajută-ne. Chestiile astea nu fac bine nimănui", a mai spus Mihai Stoica.

Claudiu Keşeru a jucat 16 meciuri în acest sezon la FCSB, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali claudiu keseru gestgest claudiu keseru gigi becaligigi becali claudiu keseru fcsbbecali keserusteaua 

viewscnt
Articole similare