Experiențe împreună.
You are here:

”Ştiu unde va juca Haaland în sezonul viitor”. Şeful Borussiei Dortmund, anunţul momentului despre starul norvegian

”Ştiu unde va juca Haaland în sezonul viitor”. Şeful Borussiei Dortmund, anunţul momentului despre starul norvegian

Bundesliga

Comentarii

Directorul general al Borussiei Dortmund a declarat misterios că ştie unde va juca Erling Haaland în sezonul viitor. Starul norvegian este dorit de marile echipe din Europa, printre care FC Barcelona şi Real Madrid.

Hans-Joachim Watzke lasă de înţeles că transferul lui Erling Haaland s-ar fi realizat. Însă oficialul Borussiei Dortmund n-a dorit să ofere prea multe detalii. Atacantul de 20 de ani este dorit de câteva dintre marile forţe din Europa, printre care FC Barcelona, Real Madrid şi Manchester City, dar până acum nu s-a ajuns la un acord.

”Ştiu unde va juca Haaland în sezonul următor”. S-a făcut transferul norvegianului?

Erling Haaland este unul dintre cei mai interesanţi jucători din Europa, după ce în acest sezon a marcat 33 de goluri în 25 de meciuri şi a oferit 10 assist-uri. Faptul că are doar 20 de ani îi ridică şi mai mult cota, care în acest moment este de 110 milioane de euro.

Până acum, echipe precum FC Barcelona, Real Madrid şi Manchester City şi-au arătat interesul de a-l transfera, dar negocierile nu sunt uşoare. Pe de-o parte, Haaland este reprezentat de Mino Raiola, un impresar foarte controversat, care negociază la sânge.

Presa din străinătate a scris că Raoila vrea să-l transforme le Haaland în jucătorul cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului, aproximativ 52 de milioane de euro pe an.

Pe de altă parte, nici Borussia Dortmund nu cedează atât de uşor. Hans-Joachim Watzke, directorul general al fostei campioane a Germaniei, a subliniat de mai multe ori că vrea să-l păstreze pe Haaland şi în sezonul următor, deşi asta ar însemna o pierdere financiară importantă.

Haaland are în contractul cu Dortmund o clauză prin care, peste un an, se poate transfera pentru doar 75 de milioane de euro. Dacă va pleca în vară, Borussia ar putea primi cel puţin 130 de milioane de euro.

Misterul despre viitorul carierei lui Haaland a fost adâncit şi mai mult de o declaraţie oferită de Watzke după eşecul cu 2-1 în faţa lui Manchester City. Oficialul Borussiei Dortmund spune că ştie deja unde va juca Haaland în sezonul următor şi afirmaţia poate fi interpretată în două sensuri. Fie Dortmund a reuşit să-l convingă pe Haaland să rămână încă un an, fie s-a ajuns deja la un acord de transfer:

”Cred că ştiu unde va juca Haaland după 1 septembrie, dar asta este tot ce am de zis”, a spus misterios Hans-Joachim Watzke, directorul general al Borussiei Dortmund.

De remarcat că, săptămâna trecută, Mino Raoila şi tatăl jucătorului au făcut turul Spaniei şi s-au întâlnit în aceeaşi zi atât cu şefii lui FC Barcelona, cât şi cu cei ai lui Real Madrid.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO