Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican a dezvăluit cine s-a bucurat cel mai mult în vestiar după victoria cu Astra: "A venit la mine şi mi-a spus asta"

Stoican a dezvăluit cine s-a bucurat cel mai mult în vestiar după victoria cu Astra: "A venit la mine şi mi-a spus asta"

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a XX-a a Ligii I. Înaintea meciului, cei de la Astra au cerut control antidoping.

"Mă bucur că am revenit pe bancă, am încercat să am un comportament civilizat. Ştiam că nu va fi deloc uşor cu Astra, de aceea am început jocul fără atacanţi. Apoi i-am introdus pe amândoi pe parcurs. Eram convins că vor face diferenţa. Preparatorul fizic s-a bucurat cel mai mult. A venit în vestiar şi mi-a spus asta" - a spus Flavius Stoican la Telekom Sport. 

"E important să avem astfel de evoluţii în continuare. A fost o fază fixă executată foarte bine. Dintr-un carambol mingea a rămas la mine, iar eu am marcat. Noi nu am vorbit niciodată de play-off. Trebuie să rămânem echilibraţi" - a spus Andrei Cristea la Telekom Sport. 

"Am făcut un meci foarte bun, mai ales tactic. Am dominat jocul în repriza secundă şi am câştigat meritat. Domnul Stoican ne-a spus la pauză că trebuie să alergăm mai mult. Apoi, a făcut o mutare foarte bună, introducându-l pe Andrei" - a spus Narcis Bădic la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: csm iasiastraflavius stoicanliga 1 

viewscnt
Articole similare