Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican are emoţii înaintea ultimelor meciuri etape din playout: ”Ne aşteaptă o săptămână de foc” Ce decizie a luat înainte de meciul cu Dinamo

Stoican are emoţii înaintea ultimelor meciuri etape din playout: ”Ne aşteaptă o săptămână de foc” Ce decizie a luat înainte de meciul cu Dinamo

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi vine la Bucureşti pentru confruntarea cu Dinamo, iar Flavius Stoican are bătăi mare de cap înainte de ultimele jocuri din playout.

Dinamo - Poli Iaşi se joacă miercuri, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1

Ne aşteaptă o săptămână de foc. Avem două meciuri, unul mai important decât celălalt. Trebuie să fiu atent să gestionez foarte bine această săptămână, primii 11 sau lotul de jucători. Partida cu Dinamo... trebuie să fiu foarte atent  pentru că la trei zile ne aşteapăt o partidă foarte importantă şi vreau să gestionăm bine această situaţie.

Pentru mine şi pentru noi ca echipă ambele meciuri sunt la fel de importante chiar dacă, în general, se spune că primul este cel mai important. Nu! Pentru noi ambele meciuri sunt.

Am un lot de jucători în care cred şi atunci trebuie să fac selecţia gândindu-mă la cele două jocuri din această săptămână. Trebuie să le câştigăm! Mergem în primul rând la Dinamo să jucăm fotbal. Sigur o să fie un meci spectaculos pentru că Dinamo pe teren propriu îşi crează situaţii la fel şi noi suntem o echipă care avem posesie cu progresie, ne creăm situaţii. Echipa care va fi mai lucidă aceea va avea câştig de cauză şi mă refer la luciditatea din faţa porţii pentru că ocazii o să fie”, a spus Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: stoicandinamoiasi 

viewscnt
Articole similare