Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican, după 1-2 cu FCSB: ”Tinereţea, bat-o vina!”. De ce a făcut antrenorul ieşenilor această afirmaţie la finalul meciului

Stoican, după 1-2 cu FCSB: ”Tinereţea, bat-o vina!”. De ce a făcut antrenorul ieşenilor această afirmaţie la finalul meciului

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut partida cu FCSB de pe teren propriu, deşi a condus cu scorul de 1-0. O singură victorie au ieşenii în ultimele cinci partide, 2-1 contra Astrei Giurgiu.

Flavius Stoican a fost protagonistul săptămânii după o conferinţă de presă incendiară. El a vorbit la finalul partidei cu FCSB despre evoluţia echipei sale, despre situaţia de la echipă şi despre viitorul ieşenilor.

Despre actualitatea de la echipa sa, tehnicianul moldovenilor a explicat la microfonul Telekom Sport: ”Sunt lucruri care le simt, care în momentul respectiv le spun, gândindu-mă că este bine. Nu vreau să intru în conflict cu nimeni, pentru că sunt o persoană calmă de felul meu, dar atunci când sunt lucruri care nu-mi plac, sunt omul care le spun pe nume. A trecut situaţia respectivă, am încercat să aduc entuziasm şi încredere vestiarului, pentru că era o situaţie în care jucătorii erau dezamăgiţi, iar văzând lucrul acesta, că îi simţeam destul de trişti, am încercat să mă gândesc doar la ei, doar la jocul pe care urma să-l jucăm şi să aibă un randament bun. Spun lucrurilor pe nume atunci când simt că scârţâie”.

Stoican a explicat că momentul pe care îl traversează echipa sa este atât de dificil încât nici măcar nu e timp pentru lamentări: ”Până la urmă, este loc pentru fiecare pe acest pământ, indiferent de funcţia pe care o ocupăm, dar trebuie să fim foarte atenţi, să fim realişti, să muncim, să tragem toţi la aceeaşi căruţă. Suntem într-o situaţie în care nu avem timp de lamentări, nu avem timp de supărări, de tristeţi, mergem înainte, dar vreau să văd că suntem cu toţii aproape unul de celălalt în astfel de momente, că aşa, la bucurie, toată lumea vine, ne felicită, suntem felicitaţi, mergem cu pieptul înainte. Acum, în momentele astea, vreau să văd că suntem toţi aproape unul de celălalt” a declarat antrenorul moldovenilor, care rămâne însă optimist: ”Scârţâim acum, dar mai sunt atâtea meciuri, nu cedăm”.

Panţîru a comis lovitura de la 11 metri care a adus victoria FCSB-ului la Iaşi. Stoican îşi apără tânărul jucător: ”Se întâmplă şi eu le dau circumstanţe, sigur trebuie să îndepărtăm astfel de greşeli, că sunt totuşi greşeli care ne costă. Tinereţea, bat-o vina, până la urmă. E un jucător în care eu cred, un jucător care are determinare, atitudine, are o viteză bună, forţă” spune Stoican. ”Sunt atent la fiecare detaliu în ceea ce priveşte orice jucător, pentru că se întâmplă în viaţa fiecărei echipe să existe întârzieri de salariu, se întâmplă să nu fie bani la momentul respectiv, iar eu am nevoie de caractere. Nu sunt omul care să aduc eu jucători, pentru că nu sunt impresar” a explicat antrenorul în vârstă de 42 de ani.

Antrenorul de la Poli Iaşi a vorbit şi despre declaraţiile rivalului său din partida de duminică, Nicolae Dică: ”Nu ştiu acum dacă o iau ca pe un lucru pozitiv pentru mine. Mă bucur că sunt material de studiu. Sunt convins că lucrurile pe care le spun, şi ceilalţi antrenori le simt la echipele lor” a încheiat tehnicianul moldovenilor, intervenţia de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasi 

viewscnt
Articole similare