Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican după victoria la limită cu Hermannstadt: ”O victorie care ne dă încredere”. Ce spune de duelul cu Dinamo

Stoican după victoria la limită cu Hermannstadt: ”O victorie care ne dă încredere”. Ce spune de duelul cu Dinamo

Fotbal

Comentarii

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii I. Partida s-a disputat la Piteşti.

”S-a jucat tare, e o echipă care îţi pune probleme casă, sunt o echipă într-adevăr sens al cuvântului, o echipă care nu excelează prin individualităţi, în schimb, ca şi colectiv, sunt o echipă care greu îi baţi. Foarte important pentru noi e că am reuşit o victorie mare astăzi, o victorie care ne dă încredere pentru următoarele meciuri”, a spus Flavius Stoican la finalul partidei.

Despre meciul cu Dinamo din etapa viitoare: ”Sincer, atunci când întâlneşti echipe cu nume din campionatul nostru, există într-adevăr o motivaţie suplimentară, dar important e să nu ne copleşească miza partidei şi să jucăm fotbal. Nu vreau presiune, vreau doar ambiţie, să demonstrăm că putem bate pe Dinamo, o echipă care este într-adevăr în formare, dar o echipă bună.

Antrenorul contează foarte mult în elanul care-l dă jucătorilor, încrederea, ei, ca şi calitate. Într-adevăr este o echipă care pleacă cu prima şansă şi ca nume, şi ca experienţa lui Mircea Rednic, ca şi jucători, ceea ce-şi doresc. Am văzut că anul viitor vor să se bată la titlu, deci e un meci greu, dar încercăm să ne ridicăm la acest nivel”, a mai spus Stoican.

Afla mai multe despre: stoicanpoli iasi 

viewscnt
Articole similare