Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican îi înţeapă pe oficialii de la Botoşani: ”Să vă spun ceva. La Iaşi noi avem oameni gospodari”. La ce face referire antrenorul

Stoican îi înţeapă pe oficialii de la Botoşani: ”Să vă spun ceva. La Iaşi noi avem oameni gospodari”. La ce face referire antrenorul

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican şi-a felicitat elevii chiar dacă Iaşi a pierdut în meciul din Cupa României cu Botoşani, dar îi taxează pe oficialii gazdelor pentru calitatea terenului.

Meciul dintre Botoşani şi Iaşi s-a jucat în apă şi nămol, iar fotbaliştii au avut probleme serioase în menţinerea echilibrului. Flavius Stoican a taxat gazdele pentru situaţia dezamăgitoare a gazonului.

Haideţi să subliniez ceva. Noi la Iaşi avem oameni gospodari. Pe -20 de grade oamenii au venit la stadion, au curăţat terenul, au muncit din greu să fie un gazon excelent. Şi am jucat în condiţii foarte bune. Au pus folie de protectie ca zăpada să nu intre în iarbă.

Aici am văzut un teren execrabil. La Iaşi avem oameni gospodar, atât voiam să vă spun! Dacă acum aveam meci, ei veneau şi puneau folie, toată lumea era preocupată să fie gazon bun. Asta nu e fotbal, e luptă în nămol. Trebuie să-mi iau jucători de 1,90, care să reziste la lupte, nu la fotbal”, a spus Stoican.

Afla mai multe despre: stoicanbotosaniiasiteren 

viewscnt
Articole similare