Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican îşi ţine jucătorii cu picioarele pe pământ după victoria cu Gaz Metan: "Trebuie să continuăm cu încredere şi sacrificiu. Nu jucăm singuri"

Stoican îşi ţine jucătorii cu picioarele pe pământ după victoria cu Gaz Metan: "Trebuie să continuăm cu încredere şi sacrificiu. Nu jucăm singuri"

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul victoriei cu Gaz Metan, 4-0 în Ştefan cel Mare, prima după mai bine de două luni.

Stoican îşi ţine jucătorii cu picioarele pe pământ după victoria cu Gaz Metan: "Trebuie să continuăm cu încredere şi sacrificiu. Nu jucăm singuri"

Dinamo a învins cu 4-0 pe Gaz Metan, în Ştefan cel Mare, şi a obţinut prima victorie după mai mult de două luni. Ultima dată, Dinamo a bătut-o pe Chindia, tot în Ştefan cel Mare, 1-0. La finalul partidei, Flavius Stoican a reacţionat şi a încercat să-şi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ.

"Trei puncte importante, mă bucură că am tratat foarte serios meciul. Mă bucur că Gabi Torje a reuşit o dublă, am văzut la Ivanovski, Matei, dorinţă. Suntem pe un drum bun, trebuie să fim atenţi, să fim responsabili, să nu cedăm. Chiar dacă întâlnim Rapid, care se bate pentru play-off, trebuie să fim atenţi.

Au avut şi ei momente bune de joc, au încercat, nu a fost chiar atât de uşor pe cât o arată scorul. 2-0 la pauză este un scor periculos, ştie toată lumea, nu voiam să facem vreun cadou şi să intrăm în criză. Aveam nevoie de victorie, de goluri, suntem pe drumul bun. Trebuie să continuăm pe acelaşi drum, să nu ne luăm nasul la purtare. Ar fi păcat dacă nu am continua cu încredere şi cu sacrificiu.

Am câştigat, mai mare încredere, trebuie să fim conştienţi că fără sacrificu şi fără muncă nu putem face nimic.

Cu siguranţă, atâta timp cât noi suntem conectaţi şi conştienţi, o să facem o partidă mare. Au fost meciuri frumoase pe Arena Naţională. Asemenea galerie o să ne împingă de la spate. Ei sunt artizanii a ceea înseamnă Dinamo, dacă se va reuşi salvarea de la retrogradare.

Nu jucăm singuri, întâlnim adversari, trebuie să fim mai buni decât ei. Facem tot ce ne stă în putinţă cu toţii să salvăm echipa de la retrogradare. Pot să vă spun cu siguranţă că atâta timp cât există concurenţă, creşte şi valoarea individuală. E o stare de normalitate, atitudine bună a echipei, în rândul grupului există prietenii, dar trebuie să avem şi realizări pe teren", a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport.

Dinamo - Gaz Metan 4-0, în Liga 1

Dinamo a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Gaz Metan Mediaş, echipă rămasă în această săptămână fără mai mulţi jucători şi fără antrenorul principal Ilie Poenaru, a fost condusă de pe bancă de secundul Marin Dună.

Golurile au fost marcate de Ivanovski ’20, Borduşanu ’38 şi Torje ’74 (penalti), ’77.

Dinamo: Cristiano – Buleică, Patriche, Jovanovic (Giafer ’78), A. Radu – Rodriguez, Pierret (Torje ’46), Ivanov (Carp ’61) – Borduşanu (Bani ’61), Ivanovski (Borcea ’82), C. Matei. Antrenor: Flavius Stoican

Gaz Metan Mediaş: Buzbuchi – Cr. Maxim (Ursu ’90), Matricardi, Kanda, Dobrescu – Iancu, Chamed – Costea (Domşa ’83), Harfaş (Noian ’46), Şteau (Mathaus ’90) – Gaşpar. Antrenor: Marin Dună

Cartonaşe galbene: Pierret ’26, Ivanov ’40, Radu ’49, Buleică ’64 / Gaspar ‘40

Arbitri: Sebastian Colţescu – George Florin Neacşu, Ciprian Florin Danşa – Andrei Florin Chivulete

Observatori: Marian Ivan, Ioan Onicaş

Afla mai multe despre: stoicandinamoreactieliga 1victorie 

viewscnt
Articole similare