Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican ştie de ce a luat 3 goluri de la Astra: "M-am dat cu un spray special contra ţânţarilor, mi-am pătat toate hainele"

Stoican ştie de ce a luat 3 goluri de la Astra: "M-am dat cu un spray special contra ţânţarilor, mi-am pătat toate hainele"

CSM Poli Iași

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VII-a a play-off-ului Ligii I.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Poli Iaşi, Flavius Stoican, a vorbit despre ţânţari şi despre problemele pe care le-a avut la Giurgiu din cauza insectelor. 

"M-am dat cu un spray special contra ţânţarilor, mi-am pătat toate hainele. Nu este o situaţie plăcută, nu ştiu ce e de făcut, dar trebuie făcut ceva. Sunt oameni care vin să vadă un spectacol şi nu pot din cauza ţânţarilor. Nu este exagerat ce se întâmplă, nu sunt doar vorbe. Asta e o realitate, cine nu crede să vina la Giurgiu să vadă ce se întâmplă. Poate cineva ia măsuri. Şi să nu fie oameni care pot face ceva şi să nu se intereseze. Să lase senzaţia asta", a spus Stoican la conferinţa de după meciul cu Astra.

Afla mai multe despre: tantaristoicaniasiastraprobleme 

viewscnt
Articole similare