Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă, uimit când a aflat de plecarea lui Ouzounidis: "Cine e demis?". A propus o veche cunoştinţă a oltenilor pe banca Universităţii Craiova

Stoichiţă, uimit când a aflat de plecarea lui Ouzounidis: "Cine e demis?". A propus o veche cunoştinţă a oltenilor pe banca Universităţii Craiova
Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, i-a propus lui Mihai Rotaru să se orienteze spre un antrenor român la Universitatea Craiova, după plecarea lui Marinos Ouzounidis.

Stoichiţă, idei pentru Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: "Avem antrenori români buni, de ce să cauţi un străin? Nu sunt xenofob"

După ce Universitatea Craiova a fost incapabilă să se lupte pentru titlu în Liga 1 în sezonul trecut şi a pierdut cu Laci în Conference League, conducerea a luat o decizie drastică. Grecul Ouzounidis a fost îndepărtat de la echipă. Anunţul a venit după doar câteva meciuri din noul sezon. 

Vestea l-a surprins pe Stoichiţă, care a propus o variantă autohtonă pe banca oltenilor. L-a luat în calcul inclusiv pe Corneliu Papură, cel care a avut mai multe mandate la echipă. 

"Cine e demis? Păi, cum că...  Stai, mă, că acolo sunt alte probleme şi acum şi le reglează. Mă surprinzi cu asta, nici nu ştiu ce să spun, pentru că, dacă stai să te gândeşti la  meciul din Albania, a contat destul de mult. 

Dacă te duci la Craiova, te înhami la o treabă foarte frumoasă. Lumea aşteaptă performaţă, nu plutire aşa în prima ligă.

Avem antrenori români buni, de ce să cauţi un străin? Nu sunt xenofob, dar de ce facem licenţa PRO în România? Sunt antrenori buni în România. De ce nu? Papură ce are?  E un antrenor foarte bun, a făcut treabă bună la Craiova. De ce nu ?", a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport, la plecarea de pe stadionul din Piteşti, unde a asistat la FC Argeş - UTA Arad. 

Sâmbătă, Mihai Rotaru a oferit detalii de la plecarea lui Marinos Ouzounidis şi a anuţat ce fel de antrenor caută pentru echipa de pe "Ion Oblemenco". 

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitamarinos ouzounidisantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare