Experiențe împreună.
You are here:

Stop joc în Cehia! Campionatul ceh a fost întrerupt două săptămâni din cauza pandemiei de COVID-19

Stop joc în Cehia! Campionatul ceh a fost întrerupt două săptămâni din cauza pandemiei de COVID-19

Stranieri

Comentarii

Campionatul de fotbal din Cehia a fost întrerupt două săptămâni din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, informează lequipe.fr.

Din cauza situaţiei dificile din ţară, guvernul ceh a impus noi măsuri stricte, în special prin închiderea şcolilor. Sportul nu a fost ocolit, astfel că toate competiţiile interne au fost oprite până cel puţin la începutul lunii noiembrie. Etapa din acest weekend a fost amânată, la fel următoarele două.

Cluburile profesionsite au obţinut permisiunea de a-şi putea continua antrenamentele în acest interval. În acelaşi timp, meciurile internaţionale care erau deja planificate pot fi organizate, aşa că Sparta Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, o va putea primi pe Lille în Europa League, joi, cu porţile închise, la fel Slovan Liberec, care va evolua, acasă, cu belgienii de la Gent.

Cehia a raportat în ultimele 24 de ore 2.660 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 50 de decese. În total, în ţara cu peste zece milioane de locuitori s-au infectat 171.487 de persoane şi au murit 1.402.
 

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...