Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stop joc pentru Muniru! A dat probe în speranţa că va reveni în fotbal la cel mai înalt nivel, dar astăzi a venit răspunsul final

Stop joc pentru Muniru! A dat probe în speranţa că va reveni în fotbal la cel mai înalt nivel, dar astăzi a venit răspunsul final

Campionate

Comentarii

Sulley Muniru îşi amână revenirea în fotbal, după ce Legia Varşovia a decis să nu-i ofere un contract, deşi fostul mijlocaş al FCSB-ului a stat în probe mai bine de două săptămâni.

Pus pe liber de FCSB în vară, Muniru nu şi-a găsit echipă până acum, însă spera că aşteptarea a luat sfârşit după ce a ajuns în probe la Legia, iar primele semne erau dintre cele mai bune.

Totuşi, gruparea poloneză a decis să nu-i ofere un contract mijlocaşului, precizând că acesta nu se pliază pe stilul echipei care a reprezentat Polonia în Liga Campionilor în acest sezon, fiind însă eliminată de Astana în preliminarii.

"După două săptămâni de teste şi analize amănunţite, am decis să nu-i oferim un contract lui Sulley Muniru. Este un jucător care ne-a arătat că are multe calităţi, însă profilul său nu se pliază pe conceptul echipei noastre şi la aşteptările noastre din acest moment", a declarat directorul tehnic al Legiei, Ivan Kepcija pentru site-ul oficial al clubului, conform sport.pl.

Afla mai multe despre: munirulegia varsoviafcsb 

viewscnt
Articole similare