Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

STOP joc şi în NBA! Oficialii competiţiei au suspendat toate meciurile, după ce un baschetbalist a fost infectat cu coronavirus

STOP joc şi în NBA! Oficialii competiţiei au suspendat toate meciurile, după ce un baschetbalist a fost infectat cu coronavirus

NBA

Comentarii

Oficialii NBA au luat decizia de a suspenda, pentru o perioadă nedeterminată, toate meciurile din campionatul nord-american de baschet.

Decizia a fost luată după chiar înainte de startul partidei dintre Oklahoma City Thunder şi Utah Jazz. Conform informaţiilor din presă americană, un jucător al oaspeţilor a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19.

Deşi clubul Utah Jazz n-a venit cu o reacţie oficială, jurnaliştii americani scriu că ar fi vorba despre francezul Rudy Gobert.

Gobert nu se simţea bine, dar considera că poate să evolueze în meciul cu Oklahoma City Thunder. Chesapeake Energy Arena din Oklahoma City era deja plină când a început să circule zvonul despre boala jucătorului şi meciul nu a început la timp. După o oră şi jumătate, informaţia despre baschetbalistul infectat a fost făcută publică, iar jucătorii celor două echipe au fost trimişi la vestiare. Ei fost testaţi pentru coronavirus şi vor trebui să stea în carantină.

"Vom folosi toate resursele necesare şi vom stabili paşii pe care trebuie să-i urmăm în legătura cu pandemia de coronavirus declarată miercuri seara" , au anunţat oficialii NBA.

Plasaţi în carantină au fost şi jucătorii legitimaţi la cluburile pe care Utah Jazz le-a întâlnit în ultimele zece zile, Cleveland Cavaliers, New York Knics, Boston Celtics şi Detroit Pistons.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat miercuri că epidemia de Covid-19 poate fi caracterizată ca pandemie.

Până în prezent, de la descoperirea coronavirusului în Wuhan (China), la finalul anului trecut, peste 118.000 de oameni din mai multe de 110 ţări au fost infectaţi. Numărul deceselor la nivel mondial a depăşit 4.200.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare