Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stop speculaţiilor! Mesaj puternic transmis de CFR în plin sezon. Decizia luată de clujeni: "Îi urăm succes în continuare!"

Stop speculaţiilor! Mesaj puternic transmis de CFR în plin sezon. Decizia luată de clujeni: "Îi urăm succes în continuare!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a anunţat astăzi prelungirea contracului lui Dan Petrescu până în vara lui 2020.

Mulţumiţi de modul în care s-a prezentat echipa într-un sezon în care ardelenii nu aveau drept obiectiv principal câştigarea titlului, oficialii echipei din Gruia au decis să-i ofere un nou contract tehnicianului de 50 de ani.

Chiar dacă echipa a căzut pe locul 2 chiar în această etapă, în urma remizei cu CS U Craiova, scor 0-0, ardelenii i-au oferit lui Petrescu un nou contract.

Decizia reprezintă un mesaj clar de încredere transmis de clujeni, înaintea unui final de campionat care se anunţă extrem de tensionat. Asta în contextul în care la FCSB, principala rivală din lupta pentru titlu, domneşte incertitudinea: Dică are contract doar până în vară şi acestuia îi va fi propusă prelungirea doar dacă îşi va îndeplini obiectivul.

"Datorită muncii de excepţie depuse până acum la CFR, a rezultatelor şi a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunţă că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară.

Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu şi vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite.

Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre şi sperăm să avem parte de cât mai multe bucurii împreună!
", se arată pe site-ul oficial al celor de la CFR.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucontract 

viewscnt
Articole similare