Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stop transferuri pentru FCSB! "Nu are niciun sens!" Anunţul lui MM Stoica: în ce condiţii va mai veni un atacant

Stop transferuri pentru FCSB! "Nu are niciun sens!" Anunţul lui MM Stoica: în ce condiţii va mai veni un atacant

Superliga

Comentarii

Managerul sportuiv al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că echipa sa nu va mai realiza niciun transfer dacă nu va ajunge în grupele Europa League.

Mihai Stoica spune că FCSB ar mai avea nevoie de întăriri pe trei posturi: fundaş central, mijlocaş central ofensiv şi atacant, însă numai în cazul în care va juca în grupele UEL. În caz contrar, actualul lot poate face faţă fără probleme în competiţiile interne.


FCSB o va întâlni în turul 2 preliminar Europa League aproape sigur pe NK Rudar (Slovenia), formaţie care astăzi dispută manşa retur a turului 1 preliminar cu Tre Fiori (San Marino). În tur, Rudar s-a impus cu 7-0

"Lotul pe care îl avem e suficient pentru situaţia în care, Doamne fereşte, nu ne calificăm în grupele Europa League.

Întotdeauna există doar 11 jucători mulţumiţi. Pentru că niciun jucător profesionist nu se poate mulţumi cu statutul de rezervă. Există antrenori şi manageri care îşi construiesc loturile în moduri diferite. Mourinho, de exemplu, vrea jucători puţini. 18 mari şi laţi. Alţii vor două echipe sau şi mai mult.

În momentul de faţă stăm bine. E mult mai greu decât în anii trecuţi. Suntem capi de serie, dar vedeţi ce adversari puternici putem întâlni.

Dacă ne vom califica, vom putea aduce un atacant şi un fundaş central. Deocamdată nu urmărim pe nimeni de oarece nu se pune problema, nu are sens. Nu discutăm despre niciun jucător în momentul de faţă.

Eu cred că mai avem nevoie de un inter, de un mijlocaş ofensiv, dacă rămâne sistemul de care s-a discutat atât până acum.

În rest, suntem echilibraţi şi aşteptăm foarte mult să revină Gnohere, care este golgheterul campionatului recent încheiat. El mai are până îşi va reveni la forma maximă, dar se vorbeşte prea mult despre aducerea unui atacant, când îi avem pe Gnohere şi Florin Tănase!
", a declarat Mihai Stoica într-o conferinţă de presă.

 

 

Telekom Sport LIVE

ACUM LIVE VIDEO | MM Stoica, conferinţă de presă înainte de startul sezonului Urmăreşte noua pagină TelekomSport.ro pentru transmisiuni live din cele mai tari competiţii

Posted by TelekomSport.ro on Thursday, July 19, 2018

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicatransferuri 

viewscnt
Articole similare