Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Străinii care au UIMIT Giuleştiul. Ce s-a întâmplat între timp cu foştii idoli ai rapidiştilor

Străinii care au UIMIT Giuleştiul. Ce s-a întâmplat între timp cu foştii idoli ai rapidiştilorgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid a avut la dispoziţie câţiva jucători străini extrem de talentaţi. Trei dintre ei au fermecat pentru totdeauna fanii alb-vişinii.

Multă lume şi-i aminteşte cu plăcere, dar probabil că cel mai uşor şi-i aduc aminte fanii Rapidului. Ei sunt cei trei stranieri care au rămas în inima fanilor de sub Podul Grant, chiar şi astăzi, la mult timp după ce au îmbracat tricoul alb-vişiniu.

3. Cesinha este unul dintre străinii cu cele mai multe meciuri jucate pentru Rapid Bucureşti. În total, dezechilibrantul mijlocaş brazilian a bifat 104 apariţii în tricoul giuleştenilor, a marcat 16 goluri şi a reuşit alte 8 pase decisive.

Pe numele său complet, Carlos Cesar dos Santos, brazilianul născut pe 12 martie 1980 la Sao Paolo a jucat ultima dată la formaţia de amatori AD Ninense. După aventura din Giuleşti, Cesinha a mai jucat în Grecia la AE Larisa, în Cipru la Ermis Aradippou, în România la Petrolul şi in Portugalia la formaţii ceva mai mici şi necunoscute.

2. Juliano Spadacio are acum 38 de ani şi nu mai joacă fotbal de aproape 4 ani. Ultima dată a jucat pentru Hapoel Acre in Israel, iar în România a mai bifat o experienţa scurtă la Astra Giurgiu. Pentru Rapid, Spadacio a evoluat intre 2008 şi 2011, fiind unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti ai Giuleştiului la acea vreme. A bifat 98 de meciuri pentru Rapid Bucureşti, marcând 21 de goluri şi oferind alte 20 de pase de gol coechipierilor săi.

1. Poate cel mai iubit străin din istoria recentă a Rapidului, muntenegreanul Vladimir Bozovic are acum 37 de ani. La Rapid a evoluat nu mai puţin de 5 sezoane, iar la un moment dat, numele său a fost pe lista mai multor cluburi din Bundesliga şi Serie A. A ajuns doar in Rusia la Saransk, iar cariera şi-a terminat-o practic la Susica, în ţara sa natală.

O aripă stânga excepţională, cu capacitate de efort, viteză, şut şi poziţionare foarte bună, Bozovic şi-a câştigat respectul fanilor prin pasiunea şi devotamentul cu care a evoluat pentru gruparea giuleşteană. Fanii Rapidului şi-l aduc aminte cu mare plăcere. A jucat 157 de meciuri la Rapid şi a marcat 3 goluri.

Afla mai multe despre: cesinhaspadaciobozovic 

viewscnt
Articole similare