Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Străinul care a impresionat în Liga 1 se implică în presupusul scandal de rasism din PSG - Istanbul BB: "Nu sunt alb şi nici nu sunt "negru", sunt între". Verdict despre români

Străinul care a impresionat în Liga 1 se implică în presupusul scandal de rasism din PSG - Istanbul BB: "Nu sunt alb şi nici nu sunt "negru", sunt între". Verdict despre români
Comentarii

Unul dintre cei mai buni străini trecuţi prin Liga 1, tunisianul Younes Hamza (34 de ani), s-a implicat în scandalul de la Paris, din meciul PSG - Istanbul BB, din grupele Champions League.

Continuă reacţiile după presupusul scandal de rasism din PSG - Istanbul BB

Ovidiu Heţegan şi brigada sa de arbitri au picat în mijlocul presupusului scandal de rasism din PSG - Istanbul BB. Colţescu şi Şovre au folosit cuvântul "negru" şi au produs stupoare printre Demba Ba şi Pierre Webo, iar din acest punct a pornit un scandal internaţional. 

Totuşi, arbitrii români au avut parte şi de susţinere din partea oamenilor din fotbalul românesc. Ultimul care a sărit în ajutorul arbitrilor este Younes Hamza, fost atacant la Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna. 

Tunisianul a jucat timp de patru ani în România, perioadă în care a descoperit că "românii respectă toate religiile şi toate culorile". În plus, a scos în evidenţă diferenţa dintre cuvintele controversate, care au dus la scandalul din meciul de la Paris: 

"Românii respectă toate religiile şi toate culorile. Eu locuiesc în România de foarte mult timp, nu sunt alb şi nici nu sunt "negru", sunt între. Eu nu am avut niciodată probleme în legătură cu rasismul niciodată în România. O ţară multicurală şi frumoasă. Eu cunosc bine limba română şi acolo este o mare diferenţă între cuvântul "negru" şi "negro"", a scris Hamza pe o reţea de socializare.

Afla mai multe despre: coltescuhategapsgistanbul bb 

viewscnt
Articole similare