Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stranieri | Goluri pentru Matei şi Keşeru. Assist Stanciu. Dobre şi Marin, titulari la Dijon şi Cagliari. Băluţă, eliminat în campionatul Ungariei. Probleme pentru Gâlcă în Danemarca

Stranieri | Goluri pentru Matei şi Keşeru. Assist Stanciu. Dobre şi Marin, titulari la Dijon şi Cagliari. Băluţă, eliminat în campionatul Ungariei. Probleme pentru Gâlcă în Danemarca

Fotbal

Comentarii

Fotbaliştii şi antrenorii români au avut parte de o duminică plină de fotbal pe tot teritoriul Europei. Doi dintre ei au şi reuşit să marcheze: Florentin Matei şi Claudiu Keşeru.

Fotbalistul român Alexandru-Mihai Dobre a fost titular la Dijon, pentru a doua oară în acest sezon, însă fără succes pentru echipa sa, acasă, cu AS Monaco, scor 0-1. Mijlocaşul a fost înlocuit în minutul 79. A ratat o ocazie mare de gol în prima repriză, când lovitura sa de cap a trecut mult peste poartă, din poziţie excelentă.

Răzvan Marin a fost titular şi integralist în egalul pe care Cagliari l-a reuşit, acasă, cu Udinese, scor 1-1. Românul nu a ieşit în evidenţă în mod special.

Ionuţ Radu a fost doar rezervă la Inter, în victoria de acasă cu Spezia, scor 2-1. De asemenea, Vlad Chiricheş a fost rezervă la Sassuolo, tot într-un meci de pe teren propriu, pierdut în faţa celor de la AC Milan cu 1-2.

Claudiu Keşeru a reuşit un gol şi o pasă de gol în victoria lui Ludogoreţ, acasă, cu Botev Plovdiv, scor 2-1, în campionatul Bulgariei. A fost schimbat în minutul 60 al meciului, la scorul de 2-0. La Ludogoreţ, Dragoş Grigore a fost doar rezervă, în timp ce Cosmin Moţi nu s-a regăsit în lot.

Florentin Matei a fost titular la Apollon Limassol şi a reuşit să marcheze un gol, din penalty, în victoria de acasă cu Ermis, scor 4-0. În urma acestui succes, Apollon a urcat pe prima poziţie a campionatului din Cipru. Este al treilea gol al sezonuui pentru român, care a fost schimbat în minutul 59.

 

Vejle, formaţia antrenată de Constantin Gâlcă, a remizat în deplasare cu Lyngby, scor 0-0, în campionatul din Danemarca. Rezultatul poate fi considerat o adevărată decepţie, Lyngby fiind singura echipă fără victorie după ...13 etape! Vejle a căzut pe locul 10, cu 15 puncte. Lyngby este ultima, pe locul 12, cu 4 puncte.

Andrei Raţiu a fost doar rezervă la ADO den Haag, în înfrângerea de acasă cu Ajax, scor 2-4. Fundaşul dreapta este împrumutat de la Villarreal.

Bogdan Ţîru a fost titular şi integralist pentru Jaggielonia, în victoria de acasă, scor 1-0, cu Gornik. Jagiellonia este pe locul 7, la 9 puncte de liderul Legia Varşovia.

Nicolae Stanciu a fost titular la Slavia Praga şi a reuşit o pasă de gol în victoria echipei sale, acasă, cu Bohemians, scor 2-1. Stanciu a fost schimbat în minutul 77. Slavia este lider în Cehia, cu 2 puncte şi un meci mai puţin disputat, faţă de rivala Sparta Praga.

Mihai Popescu, doar rezervă la Hearts, în finala Cupei Scoţiei, pierdută de echipa sa la lovituri de pedeapsă, în faţa celor de la Celtic, scor 3-4. În timpul regulamenta, scorul a fost egal, 2-2.

Alexandru Creţu, doar rezervă la Maribor, în egalul echipei sale, acasă, cu Aluminij, scor 2-2. Maribor este lider în Slovenia, cu 3 puncte peste următoarea clasată, Olimpja Ljubljana.

Bogdan Stancu a fost titular şi a jucat 83 de minute în remiza echipei sale, Genclerbirligi, acasă, cu Ankaraguku, scor 1-1.

Costel Pantilimon nu s-a aflat în lotul celor de la Denizlispor, în victoria de pe teren propriu, scor 1-0, în faţa liderului din Turcia, Alanyaspor.

Alexandru Băluţă a fost titular la Akademia Puskas şi a fost eliminat în minutul 45, în înfrângerea din deplasare cu Mezokovesd, scor 0-1. Marius Corbu a rămas pe bancă, în tim ce Nandor Tamas a intrat în minutul 83.

Formaţia antrenată de Ladislau Boloni, Panathinaikos Atena, a pierdut derby-ul cu PAOK Salonic, în deplasare, scor 1-2. Panathinaikos rămâne pe locul 5 în Grecia, la 14 puncte de liderul Olympiakos.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare