Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stranierii, afectaţi de coronavirus! Tătăruşanu a rămas şomer. Anunţ de ultimă oră făcut de Olympique Lyon

Stranierii, afectaţi de coronavirus! Tătăruşanu a rămas şomer. Anunţ de ultimă oră făcut de Olympique Lyon

Ligue 1

Comentarii

Ciprian Tătaruşanu a primit o veste proastă! În plină pandemie de coronavirus, clubul Lyon a emis un comunicat oficial prin care şi-a anunţat jucătorii că vor fi puşi în şomaj. Tătăruşanu evoluează la Lyon din vara anului trecut.

Franţa are în acest moment peste 9.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi s-au înregistrat 264 de decese din cauza acestui virus. Campionatul s-a suspendat deja, dar cluburile au început să ia şi alte măsuri. Lyon, echipa la care este legitimat şi Ciprian Tătăruşanu, nu face excepţie. Astfel, jucătorii vor fi în şomaj de acum şi până la reluarea pregătirilor. 

''Ţinând cont de măsurile luate de autorităţi în lupta împotriva propagării virusului Covid-19, care au determinat suspendarea tuturor competiţiilor şi antrenamentelor, Olympique Lyon, ca şi alte cluburi din Ligue 1, informează că a pus întregul personal sportiv în şomaj parţial până la noi ordine'', au transmis oficialii echipei printr-un comunicat. 

Doar angajaţii de care este absolută nevoie îşi vor continua activitatea. 

Ligue 1 a fost suspendat începând cu data de 13 martie. După 28 de etape jucate, echipa lui Tătăruşanu este pe locul 7, cu 40 de puncte. Liderul PSG are 68 de puncte şi un meci mai puţin disputate. 

Portarul român a ajuns la Lyon în luna iunie a anului trecut şi în actualul sezon din Ligue 1 a apărat în doar două partide, ultima dată pe 2 februarie, în înfrângerea de la Nice. 

Afla mai multe despre: tatarusanulyoncoronavirustatarusanu somer 

viewscnt
Articole similare