Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stranierii convocaţi în naţionalele U21 şi U20 ale României! Amical de lux pentru tricolorii lui Bratu în noiembrie

Stranierii convocaţi în naţionalele U21 şi U20 ale României! Amical de lux pentru tricolorii lui Bratu în noiembrie

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa Under 21 a României va disputa un meci de pregătire cu selecţionata similară a Italiei, în data de 16 noiembrie, la Frosinone, informează frf.ro. Partida este programată la ora 18.30, ora României.

De asemenea, în următoarea perioadă FIFA, pe lângă amicalul cu Italila, este posibil ca tinerii tricolori să mai dispute un joc de pregătire, însă pentru acesta se aşteaptă încă o confirmare finală din partea federaţiei respective.

Ce stranieri au convocat Bratu şi Lobonţ

Florin Bratu mai are la dispoziţie doi ani, pentru a pregăti meciurile de la EURO 2023, unde naţionala U21 e calificată direct din postura de ţară gazdă, alături de Georgia U21. 

Pentru următoarele două partide, selecţionerul tricolorilor mici a apelat la Radu Drăguşin (Sampdoria / Italia), Alexandru Ţârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaş (Siena / Italia), Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Marius Corbu (Akademia Puşcaş/Ungaria) şi Daniel Birligea (Teramo Calcio / Italia).

România Under 20 are programate două meciuri de pregătire, cu Polonia, la Voluntari, şi cu Italia, în deplasare:

  • 11 noiembrie: ROMÂNIA U20 – Polonia U20
  • 15 noiembrie: Italia U20 – ROMÂNIA U20

Pentru această acţiune, selecţionerul Bogdan Lobonţ va apela la cinci jucători care evoluează în afara României: Eduard Duţu (Montevarchi/Italia), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia), Antony Petre (Bologna/Italia), Cosmin Oprean (Cittadella/Italia).

Afla mai multe despre: romania u21romania u20 

viewscnt
Articole similare