Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Straniul caz al lui Ibrahima Tandia. Ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul? "Foarte mulţi au început să zâmbească ironic"

Straniul caz al lui Ibrahima Tandia. Ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul? "Foarte mulţi au început să zâmbească ironic"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Ibrahima Tandia a fost unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga 1, în perioada de mercato. Chiar dacă interesul celor de la FCSB şi Craiova a fost unul mare pentru jucător, cei de la Sepsi au reuşit să îl ţină pe jucătorul malian la Sfântu Gheorghe. În 2019, fotbalistul parcă are o altă faţă, cu evoluţii sub nivelul celor cu care a obşinuit fanii, iar Neagoe dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat.

"Când am spus că avem probleme, foarte mulţi oameni au început să zâmbească ironic", şi-a început Eugen Neagoe discursul la microfonul Telekom Sport, atunci când a fost întrebat de situaţia lui Tandia. "El a petrecut şapte zile în spital, chiar dacă l-am forţat şi etapa trecută şi astă seară la fel, încă nu este foarte bine fizic, au trecut doar 10 zile".

Chiar dacă nu este refăcut, Tandia, în vârstă de 25 de ani, a fost convocat la naţionala statului Mali, iar Neagoe speră ca acesta să revină la forma care l-a făcut unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga 1. 

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a vorbit şi despre înfrângerea cu Craiova şi nu a văzut o diferenţă foarte mare între cele două echipe: "Una peste alta nu prea am ce să le reproşez băieţilor, dar nu puteam să le acordăm cu o asemenea uşurinţă acel corner. Etapa trecută am marcat şi am pierdut, astă seară am început destul de bine, am avut o ocazie mare, dacă reuşeam să marcăm era cu totul alt joc, dar aşa se întâmplă la fotbal. Golul a venit pe o greşeală în lanţ a apărării noastre, asta este când joci în play-off şi întâlneşti echipe foarte bune".

Sepsi OSK a acumulat două înfrângeri în primele două etape din play-off. 

Afla mai multe despre: tandiaeugen neagoesepsi osk 

viewscnt
Articole similare