Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strategia în privinţa lui Man, pusă la îndoială de Ioan Becali: „Ce şanse mai avem noi la calificare? Niciuna! Man a vrut să meargă la Mutu” | EXCLUSIV

Strategia în privinţa lui Man, pusă la îndoială de Ioan Becali: „Ce şanse mai avem noi la calificare? Niciuna! Man a vrut să meargă la Mutu” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Absent de la penultima acţiune a „tricolorilor”, din luna octombrie, atunci când România a întâlnit Islanda, Norvegia şi Austria, Dennis Man se regăseşte în lotul lui Rădoi pentru ultimele jocuri ale anului. Invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Ioan Becali consideră că vedeta lui FCSB ar fi trebuit lăsat să joace la Under 21.

Ioan Becali s-a pus în locul lui Mirel Rădoi şi a afirmat că Dennis Man nu trebuia convocat acum la naţionala de seniori, ci lăsat să evolueze în meciul decisiv al selecţionatei de tineret, cu Danemarca. Fotbaliştii lui Mirel Rădoi au nevoie de victorie pentru a fi siguri de prezenţa la Campionatul European de anul viitor.

„A fost o răsplată pentru Man să îl aduci la echipa naţională să joace, dar când tu ai un meci la Under 21, îl ţii pe Ianis la Under 21, păi de ce nu îl ţii şi pe Man la U21? Păi eu nu pot să înţeleg, nici pe Mirel, nici Federaţia! Păi ce şanse mai avem noi cu calificarea? Niciuna!

Eu ştiu din surse că Man a vrut să meargă la echipa lui Mutu! Nu a vrut Rădoi, probabil în combinaţie cu Federaţia pentru că Mutu l-a vrut vă spun eu asta! Păi cum să nu îl vrea pe Man? Man dacă trebuia chemat trebuia chemat la meciurile alelalte nu la astea atunci după coronavirus cum s-a făcut bine nu îl chemi că a avut coronavirus dar dacă a jucat la Steaua cheamă-l mă frate la echipa naţională poate juca cu Islanda sau dacă nu cu Islanda.

Dar asta cu Man e de neînţeles, cel puţin eu nu o înţeleg şi la nivelul federaţiei şi la nivelul antrenorilor. Probabil Rădoi a zis 'domne am făcut greşeala şi nu l-am luat atunci în meciurile alea hai să îl răsplătesc acum', acum e prea târziu noi aveam nevoie acum la tineret marţea viitoare”, a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

Dennis Man a evoluat 57 de minute în victoria României din meciul amical cu Belarus, scor 5-3.

  • 5 meciuri şi 1 gol are Dennis Man la echipa naţională de seniori a României
  • 20 de selecţii şi 6 reuşite a bifat atacantul lui FCSB pentru „tricolorii mici”

Afla mai multe despre: becalimanromaniaradoi 

viewscnt
Articole similare