Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strategia lui Gigi Becali la FCSB, pusă la îndoială de un oficial din play-off: "Eu ştiu ce ar trebui făcut, dar nu pot să mă bag în planurile domnului Becali"

Strategia lui Gigi Becali la FCSB, pusă la îndoială de un oficial din play-off: "Eu ştiu ce ar trebui făcut, dar nu pot să mă bag în planurile domnului Becali"

FCSB

Comentarii

Managerul general al lui Sepsi, Cornel Sfaiţer, susţine că strategia lui Gigi Becali de la FCSB e parţial corectă. Oficialul nu vede o echipă favorită la titlul Ligii 1 şi, de asemenea, a răspuns acuzaţiilor meciurilor jucate pe prietenii.

"Eu ştiu ce ar trebui făcut la FCSB"

FCSB e lider în Liga 1, cu 39 de puncte, dar a ratat şansa de a se distanţa faţă de CFR Cluj, locul secund, şi Universitatea Craiova. Cornel Şfaiţer e de părere că strategia lui Gigi Becali, de a impune jucători tineri în echipa FCSB-ului, nu e eficientă, pentru a garanta titlul. 

"Părerea mea, după ce am văzut în această primăvară, este că nicio echipă nu arată a campioană. Am jucat cu toate, puteam să câştigăm. Niciuna nu merită mai mult decât alta. E clar, o campioană o să avem. Important e să vedem ce vom face mai departe, în cupele europene. Înaintea meciului cu FCSB, i-am văzut pe băieţi foarte încrezători. N-a fost acea teamă de a juca. Aveam nevoie de puncte. Ştiam că Leo Grozavu va aborda meciul la victorie. Cu cei de la FCSB nu poţi să te aperi, n-ai nicio şansă. Trebuia să punem probleme.

Cred că FCSB are nevoie de câţiva jucători cu experienţă pentru a câştiga campionatul. Eu ştiu ce ar trebui făcut, dar nu pot să mă bag în planurile domnului Becali. Are nevoie de un atacant bătăios. E păcat de jucătorii cu calităţi individuale bune, nu poţi numai cu tineri. Şi cred că ştiu şi cei de la FCSB, din staff-ul tehnic şi administrativ", a spus Cornel Şfaiţer, la emisiunea 'Look Sport LIVE'.

Cornel Sfaiţer: "De ce Craiova nu învinge FCSB de 10 ani, în momente cheie?"

"Aşa îmi pun şi eu semne de întrebare, de ce Craiova nu învinge FCSB de 10 ani, în momente cheie? De ce CFR, în momente în care aveau cea mai mare nevoie, au fost învinşi de Craiova? S-a speculat că am dat dovadă de agresivitate, că ne-am dat viaţa aseară. Niciun meci nu seamănă cu altul. FCSB nu a avut o prestaţie bună pentru că nu i-am lăsat să joace, în primul rând. Au calitate tehnică individuală", a mai spus oficialul echipei din Sfântu Gheorghe

Afla mai multe despre: gigi becalicornel sfaiterfcsbfcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare