Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strategia lui Mandorlini, demolată în direct de Basarab Panduru: ”Din cauza lui s-a schimbat soarta partidei” | EXCLUSIV

Strategia lui Mandorlini, demolată în direct de Basarab Panduru: ”Din cauza lui s-a schimbat soarta partidei” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, pe CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Vicecampioana României a ajuns la patru victorii consecutive în campionat în startul acestui sezon.

Schimbările lui Mandorlini nu au fost pe placul lui Panduru

La revenirea pe stadionul Ghencea, după opt ani de pauză, FCSB a avut posesia în prima repriză a meciului cu echipa lui Mandorlini, CFR Cluj, dar cea mai mare ocazie a unei prime părţi animate au ratat-o clujenii, la bara lui Muhar, din minutul 19. Gazdele au replicat prin şuturile de la distanţă ale lui Şut şi Pantea, dar scorul pauzei a fost 0-0.

În partea secundă, în minutul 64, la un duel Cvek-Compagno desfăşurat în careul oaspeţilor, jucătorul bucureştenilor a căzut şi arbitrul Marcel Bîrsan a dictat penalti. Analiza VAR a confirmat decizia arbitrului şi Compagno a transformat lovitura de pedeapsă, deschizând scorul.

După gol FCSB a mai avut o ocazie la şutul lui Octavian Popescu, din minutul 74, dar cele două echipe nu au mai reuşit să marcheze şi FCSB a bifat a patra victorie din patru meciuri în Superligă.

Basarab Panduru a urmărit partida din Ghencea şi nu a înţeles schimbările făcute de Andrea Mandorlini, antrenorul CFR-ului. 

”FCSB joacă în viteză, CFR a fost bună cât a încercat să inchidă culoarele spre propria poartă, doar că dacă trebuie să discutăm ceva, modificările din minutul 60 făcute de CFR au schimbat soarta meciului. Întrebarea este ce a vrut Mandorlini în momentul acela? Voia ca CFR-ul să bată sau a greşit?

Impresia mea este că nu a făcut bine ce a făcut. Jucând cu 3 fundaşi centrali, FCSB nu a avut ocazii, din momentul ăla s-au schimbat lucrurile. Olaru nu a putut să patrundă printre cei 3 fundaşi centrali. Nu că vrei să câştigi meciul, ba mai mult, îi dai posiblitatea lui FCSB să câştige meciul”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

Echipa lui Elias Charalambous este lider în clasament, cu 12 puncte. CFR Cluj ocupă poziţia a patra, cu 7 puncte.

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Olaru (90+3 Edjouma), Ad. Şut, Djokovic – Cordea (Compagno 46), Oct. Popescu (Ovidiu Popescu 87), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • CFR CLUJ: R. Sava - Cr. Manea (R. Filip 86), Kresic, Ajeti, Morgan (E. Krasniqi 60), Camora - Muhar, Tachtsidis (Avounou 60), Cvek (Otele 78) - Yeboah, Bîrligea (Jefte Betancor 86). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujghenceabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare