Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strategii pentru pariuri online pe loto

Strategii pentru pariuri online pe lotogalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

(P) O vilă pe o insulă tropicală? O croazieră în jurul lumii? Un Ferrari? Tu la ce visezi? Ce ţi-ai cumpăra dacă ai câştiga la Loto? ... Sau poate că este momentul să nu mai visezi, ci să fii realist. Sunt mai multe şanse să ningă în iunie în Câmpia Bărăganului decât să iei milioane de euro la Loto din 49.

Mai bine ţinteşti câştiguri mai mici, dar mult mai realizabile, cum ar fi cele de la loto online. Sunt câteva agenţii de betting online licenţiate pe România care oferă şi posibilitatea de a juca la unele dintre cele mai populare loterii din lume. Mizezi câţi bani ai disponibil pe cote fixe în funcţie de numărul de cifre ghicite, iar extrageri se fac toată ziua, chiar şi din cinci în cinci minute.

Pe un site precum https://pariurix.com/ poţi gasi mai multe strategii pentru betting online pe jocurile loto, care şi-au dovedit eficienţa în timp:

1. STRATEGIA MARTINGALE

Dacă pariezi pe fotbal, cu siguranţă ai auzit de ea. Înseamnă să dublezi miza după fiecare pariu pierzător, pe cote în jur de 2.00 (ideal ar fi în jur de 3.00, pentru ca profitul să fie mai mare atunci când câştigi). De exemplu, poţi să alegi numărul 10, să găseşti o loterie online unde un pariu pe acest număr să aibă cota 2.00 şi mizezi 5 lei.

Dacă primul pariu e pierzător, mizezi 20 lei pe acelaşi număr.

Dacă şi al doilea pariu e pierzător, mizezi 40 lei pe acelaşi număr.

Dacă şi al treilea pariu e pierzător, mizezi 80 lei pe acelaşi număr. În cazul în care „10” iese printre numele extrase, câştigi 160 de lei, investind 80+40+20+10+5 = 155 lei.

E adevărat, nu este un profit mare, dar măcar ieşi pe plus. Dacă te ţine bugetul, poţi porni de la o miză iniţială mai mare.

2. STRATEGIA FIBONACCI

Strategia Fibonacci este oarecum asemănătoare cu „Martingale”, numai că nu se dublează miza după fiecare pariu câştigător, ci pariezi suma precedentelor două mize. Nu ştiu dacă m-am exprimat suficient de clar, dar vei înţelege imediat, pentru că voi da prezenta un caz concret.

Pentru exemplu, nu mai luăm o sumă anume, ci 1u (o unitate), care poate avea ce valoare vrei tu: 5 lei, 6 lei, 8 lei, 10 lei, 15 lei ş.a.m.d. Să spunem că tot al 4-lea pariu va fi câştigător:

Pariu 1: Pariezi 1u şi pierzi.

Pariu 2: Pariezi 1 + 0 (suma mizele precedentelor două pariuri. Întrucât avem doar un pariu, una dintre mize va fi 0) şi pierzi

Pariu 3: Pariezi 1+1 = 2u şi pierzi

Pariu 4: Pariezi 2+1=3u pe o cotă de 3.00 şi câştigi. Ai un câştig de 9u pentru o miză totală de 3+2+1+1 = 7u. Adică, ai un profit de 2 unităţi. Dacă unitatea este 10 lei, înseamnă un profit de 20 de lei.

Am considerat cota 3.00 deoarece Strategia Fibonacci se aplică în special pe cote mai mari, de 3.00 – 4.00, pentru ca profitul obţinut în final să fie mai însemnat.

3. CREŞTEREA MIZEI ÎN FUNCŢIE DE COTE


Dacă nu te încântă cotele între 2.00 şi 4.00, caracteristice pentru cele două strategii prezentate anterior, iată o a treia strategie: ajustează cota în funcţie de buget şi de riscul presupus de pariu, exact cum se procedează la pariurile sportive.

Un jucător care a folosit această strategie la Grecia Kino 20/80 a ales sistemul de joc 2/2, adică bilet cu două numere, fiind obligatoriu ca ambele numere să fie câştigătoare. Cota pentru un asemenea bilet este de 14.50. A alocat un buget alocat de 1.000 de lei, considerând că riscul asumat este unul mediu, şi a mărit mizele în felul următor:

  • miză 20 de lei pentru fiecare din pariurile 1-5
  • miză 35 de lei pentru fiecare din pariurile 6-10
  • miza 55 de lei pentru fiecare din pariurile 11-15
  • miza 90 de lei pentru fiecare din pariurile 16-20.

Cu puţin noroc, unul dintre primele 20 de pariuri va fi câştigător.

Unde poţi folosi strategiile prezentate?

Unde poţi folosi strategiile prezentate mai sus? Pe loterii cu un număr mare de extrageri zilnice. Iată care sunt cele mai populare în rândul jucătorilor din România:

Grecia Kino 20/80

Este o loterie din Grecia la care se extrag 20 de bile dintr-un total de 80. Au loc zilnic extrageri din 5 în 5 minute între orele 09:00 şi 22:00, ceea ce înseamnă că practic poţi paria în orice moment al zilei şi să afli rezultatul extragerii în maxim 15-20 de minute. Majoritatea agenţiilor care au în ofertă această loterie îţi permit să plasezi biletul chiar cu 2-3 minute înainte de extragere, iar rezultatele sunt afişate de regulă cam în 10-15 minute după ora de start, adică suficient de rapid ca să îţi calculezi următoarea miză în funcţie de strategia aleasă.

Polonia Multi 20/80

În Polonia, au loc extrageri în fiecare zi, la ora 15:00 şi la ora 22:40. La unele agenţii de pariuri prima extragere se numeşte ”Polonia Multi 1”, iar cea de-a doua se numeşte ”Polonia Multi 2”. Şi aici se extrag 20 de numere din 80, singurul neajuns fiind că au loc numai două extrageri.

Win For Life 10/20

Ajungem pe calea Internetului în Italia, acolo unde, în cadrul celei mai populare loterii online, sunt organizate extrageri zilnice din oră în oră între 08:00 şi 23:00. Se extrag 10 din 20, deci şansele de a câştiga pariuri pe un singur număr sunt destul de mari. Sunt şanse reale de câştig chiar şi pentru biletele 2/2, 3/3 sau chiar 4/4, cota fiind mai mare pe măsură ce ai mai multe numere pe bilet. Dacă mă întrebi pe mine, aceasta este cea mai potrivită loterie pentru „Martingale” şi pentru „Fibonacci”. Sau chiar pentru un „Easy Money” pe cotă 2.00. Ce zici: dublu, sau nimic?

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: loto 

viewscnt
Articole similare