Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Straton a debutat cu o prestaţie de senzaţie în tricoul lui FCSB şi a intrat deja în inimile fanilor: „Eu sunt la Steaua acum” | VIDEO

Straton a debutat cu o prestaţie de senzaţie în tricoul lui FCSB şi a intrat deja în inimile fanilor: „Eu sunt la Steaua acum” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Cătălin Straton (30 de ani) a închis poarta lui FCSB în victoria cu FC Argeş, scor 3-0. Goalkeeperul a avut mai multe intervenţii salvatoare, iar la final a făcut câteva declaraţii pe placul suporterilor noii sale echipe.

La nouă zile distanţă de la ultimul său meci pentru Dinamo, Cătălin Straton a debutat în tricoul lui FCSB şi păstrat poarta intactă: „A fost un meci ca oricare altul. Mă bucur din suflet că suporterii Stelei, prin şeful de galerie Gheorghe Mustaţă, au avut un mesaj de suţinere foarte puternic pentru mine şi ţin să le mulţumesc pe această cale. Echipa celor de la FC Argeş e o echipă bună, dar probabil lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în anumite momente şi copiii noştri care nu mai sunt copii au fructificat acele ocazii”, a declarat goalkeeperul în vârstă de 30 de ani.

Straton a pus umărul la cea de-a treia victorie a FCSB-ului din acest sezon şi a rămas impresionat de noii săi colegi: „Este un grup minunat, nu mă aşteptam să fie aşa, cum vedeam din exterior. Aveam altă impresie, dar cred că e cea mai bună echipă din România şi mă bucur mult că am ajuns aici”, a completat portarul roş-albaştrilor.

Cătălin Straton a semnat cu FCSB în ciuda faptului că în CV-ul său există şi marile rivale ale roş-albaştrilor, Rapid şi Dinamo: „Această soluţie a venit în momentul în care Dinamo m-a dat afară. Dacă ei nu mă dădeau afară, probabil că eu nu ajungeam aici. Asta a fost decizia lor. Nu am ce să îi reproşez domnului Cosmin Contra sau nu mai am ce să îi reproşez, este de domeniul trecutului.

Eu sunt la Steaua acum, nu am nimic cu nimeni. Le mulţumesc suporterilor lui Dinamo pentru tot ce au făcut pentru acel club şi inclusiv pentru ce au făcut pentru mine, pentru că ne-au plătit salarii bune. Am dus bani acasă familiei mele pe spatele lor. Referitor la postul de titular, eu îmi doresc din tot sufletul să apăr cât mai bine, să fiu şi lângă Vlad, să pot să îl ajut cu ce se poate, iar dacă ei cred că trebuie să fiu titular, o să fiu titular. Dacă nu, acem cel mai important e ca Steaua să se califice şi să reprezinte România în grupe, a încheiat Straton la flash interview.

Afla mai multe despre: stratonfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare