Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Straton a rezumat perfect situaţia de la Dinamo: "E ca şi cum ai doi copii şi tot auzi ceartă în casă, că divorţează"

Straton a rezumat perfect situaţia de la Dinamo: "E ca şi cum ai doi copii şi tot auzi ceartă în casă, că divorţează"
Comentarii

Portarul echipei Dinamo, Cătălin Straton, i-a luat apărarea antrenorului Adrian Mihalcea, deşi tehnicianul a ajuns la patru înfrângeri din tot atâtea posibile pe banca tehnică a "câinilor".

"Nu este cel mai bun moment în care să dau un interviu. Sincer, m-am săturat de atâtea meciuri pierdute. Dar cred că în seara asta, mai mult ca oricând, am avut dorinţă. Şi sunt sigur că, uşor-uşor, va veni şi timpul să câştigăm. Dar cred că ar fi timpul de la meciul cu Clinceni să facem o serie de victorii.

Pentru mine este inexplicabil, cred că cel puţin un egal sau cel puţin un gol meritam şi noi. Nu-mi rămâne decât să muncesc mai mult eu, alături de coechipierii mei, şi sunt sigur că până la urmă o vom scoate la capăt.

Eu nu sunt de acord cu psihologul, pentru mine cea mai bună relaxare este când mă duc acasă, să vorbesc cu soţia, cu copiii, sunt destul de matur. Dar nu este un lucru rău. Important e să credem în continuare, pentru că întotdeauna viaţa te răsplăteşte dacă munceşti", a declarat Straton, la finalul meciului cu Viitorul.

Cât despre situaţia antrenorului Adrian Mihalcea: "Nu ştiu cât este problema lui, nu dau vina pe el, pentru că au mai fost perioade grele la Dinamo şi cu alţi antrenori. Deci ar trebui să lăsăm antrenorul deoparte. Ar trebui să ne uităm la noi, la fiecare jucător, şi ar trebui să sperăm şi să muncim mai mult. Nu ai ce să faci, dacă te laşi acum, retrogradezi. Şi eu nu pot să concept că sunt la Dinamo şi sunt pe locul ăsta. (...) Suntem alături de Adi şi sunt convins că alături de el o vom scoate la capăt".

"E ca şi cum ai doi copii şi tot auzi ceartă în casă că divorţează"

Straton s-a declarat afectat de situaţia în care se află clubul: "E ca şi cum ai doi copii şi tot aud ceartă în casă, că divorţează. Acelaşi lucru este şi la noi. Mă doare când văd asta, pentru că ştiu cât suflet pun, chiar dacă primesc şi eu înjurături. Mă doare ceea ce se întâmplă, dar sunt depăşit de situaţie şi nu îmi rămâne decât atunci când vin la antrenament sau intru în teren, să dau tot ce am mai bun".

FC Viitorul a învins Dinamo, scor 1-0, în Liga 1

Formaţia FC Viitorul a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Ghiţă ’17.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare