Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigătul de disperare al lui Alibec la finalul partidei cu FCSB: ”Aş vrea să plec, nu mai pot să fiu mental aici!” VIDEO

Strigătul de disperare al lui Alibec la finalul partidei cu FCSB: ”Aş vrea să plec, nu mai pot să fiu mental aici!” VIDEO

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu, a declarat la finalul partidei pierdute de echipa sa, scor 0-3, în faţa FCSB-ului, că îşi doreşte neapărat să părăsească echipa la care se află în prezent.

Alibec recunoaşte că în timpul partidei nu s-a putut concentra la miza jocului, deşi a încercat să facă asta.

”Nu prea am capul aici, dar am încercat să fac tot posibilul. Am avut câteva ocazii, dar nu mi-au ieşit aşa cum mi-aş fi dorit. (n.r.- referitor la transferul său). Sincer, şi eu ştiu la fel de multe ca voi, încă aştept să se înţeleagă cluburile între ele, mai mult nu am ce să vă zic. Vorbim de orice, sunt în discuţii cu mai multe echipe şi vedem ce se va întâmpla.

Aş vrea să plec, nu mai pot să fiu mental aici, să dau totul pe teren şi asta contează cel mai mult. Am vorbit acum cu domnul Niculae şi a zis că se mai gândeşte zilele astea.”, a mărturisit Denis Alibec.

Referitor la eşecul Astrei din această seară, Alibec a oferit o explicaţie punctuală: ”Cred că au fost mai buni, sunt mult mai pregătiţi decât noi, noi abia, cel puţin străinii au un antrenament făcut şi au venit direct la meci. E greu, dar mai avem, e prima etapă şi vom vedea ce va fi pe viitor.”.

FCSB a învins-o pe Astra Giurgiu, în prima etapă a Ligii 1, cu scorul de 0-3. Golurile elevilor lui Toni Petrea au fost marcate de Dennis Man, Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan (din penalty), în minutele 33, 36 şi 91.

Denis Alibec este foarte aproape de un transfer la Samsunspor, formaţie care a promovat recent în liga a doua din Turcia.

Afla mai multe despre: denis alibecturciafcsbastra 

viewscnt
Articole similare