Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigătul de disperare al unui fotbalist ucrainean de la Benfica! ”Sunt un om şi inima mea este frântă!”

Strigătul de disperare al unui fotbalist ucrainean de la Benfica! ”Sunt un om şi inima mea este frântă!”
Comentarii

Roman Yaremchuk, fotbalist legitimat la Benfica, este foarte afectat de urmările războiului din Ucraina.

Pe 24 februarie, Rusia a atacat Ucraina. De atunci, sute de civili au murit, printre ei fiind şi copii. Roman Yaremchuk a transmis un mesaj plin de emoţie prin intermediul reţelelor de socializare. El a vorbit în mesaj despre cruzimea armatei ruse şi despre sutele de victime nevinovate alte acestui război. 

”Sunt un om şi inima mea este frântă!”

”Sunt Roman Yaremchuk, fotbalist la Benfica şi echipa naţională a Ucrainei, ucrainean, tată, fiu. Sunt un om şi inima mea este frântă pentru că în ţara mea natală este un război. E un loc distrus, oameni paşnici mor în fiecare zi, iar printre ei sunt deja peste 100 de copii.

Armata rusă atacă fără milă ucraineni nevinovaţi, creând o catastrofă umanitară în oraşele noastre. E un genocid!

Din păcate, lista copiilor morţi în Ucraina a fost actualizată astăzi. Doar că, în acelaşi timp, îl putem învinge pe Putin şi protejăm Ucraina!

Nu vorbiţi, informaţi despre războiul din Ucraina, vorbiţi despre cruzimea asupra copiilor noştri ucişi. Protejaţi viaţa copiilor noştri”, a scris Roman Yaremchuk, pe contul său de Instagram.

Roman Yaremchuk este cotat la 16 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. El a reuşit să adune 36 de selecţii în naţionala Ucrainei şi a marcat 12 goluri. 

 

Afla mai multe despre: roman yaremchuk-ucraina-benfica 

viewscnt
Articole similare