Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigătul gloriilor de la Dinamo: "Dacă era Mircea Lucescu, era dat la o parte, pentru că e pensionar". Cum e văzută situaţia echipei

Strigătul gloriilor de la Dinamo: "Dacă era Mircea Lucescu, era dat la o parte, pentru că e pensionar". Cum e văzută situaţia echipei

Dinamo București

Comentarii

Fostul mare fotbalist de la Dinamo, Costel Orac, a tras o concluzie dură despre implicarea gloriilor dinamoviste la clubul din "Ştefan cel Mare".

Costel Orac, triplu campion al României cu Dinamo Bucureşti, club cu care a jucat şi în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, se teme că echipa sa de suflet va ajunge în Liga 2. 

Cu o situaţie instabilă la nivelul clubului, "câinii" au ajuns pe loc retrogradabil în play-out-ul Ligii 2: "Din pacate, la ora actuala ne gândim cu îngrijorare la ce se va întâmpla în continuare, pentru că e riscul foarte mare de a retrograda.  

Situaţia e dificilă si aici mă refer strict la jocul echipei şi la posibilitatea ca prin joc să ne salvam. Speranţe sunt, dar văd ca nu reuşim să marcă, ca până la urmă, când eşti în situaţii disperate, dacă nu... Eşti forţat să câştigi jocurile si nu mai e suficient un rezultat de egalitate", a declarat Orac pentru Telekom Sport. 

Orac a oferit şi o ironie, după ce gloriile au plecat de la Dinamo în ultimii ani: 

"Dacă era la noi Mircea Lucescu, de mult era dat la o parte, pentru că e pensionar. Ce mai... Să-i lăsăm pe ăştia tineri", a mai spus fostul jucător. 

 

 

Afla mai multe despre: dinamo bucuresticostel oracmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare