Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigătul jucătorilor de la CS Mioveni după un nou eşec în Superligă: ”Să mergem la biserică, să ne închinăm, nu ştiu ce mai e de făcut!”

Strigătul jucătorilor de la CS Mioveni după un nou eşec în Superligă: ”Să mergem la biserică, să ne închinăm, nu ştiu ce mai e de făcut!”

CS Mioveni

Comentarii

FC Hermannstadt s-a impus luni, în deplasare, în faţa formaţiei CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superliga.

Sibienii au deschis scorul în minutul 53, când Răuţă l-a lansat pe Paraschiv şi acesta a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, Oroian a centrat în careu şi Ionuţ Stoica a marcat cu o lovitură de cap.

Hermannstadt este pe locul 5 în clasament, cu 26 puncte. Mioveni rămâne pe ultimul loc, cu 8 puncte. La finalul meciului, Iustin Popescu  a avut de transmis un mesaj puternic. El nu înţelege de echipa lui nu obţine puncte, deoarece la atrenamente există randament bun.

Ce mai e de spus? Nu mai e nimic. Trecem printr-o pasă foarte proastă. Sper să acumulăm punctem sper din tot sufletul să ne revenim. Nu ştiu ce să facem, să mergem la biserică, să ne închinăm, nu ştiu ce mai e de făcut. Pentru că, la antrenamente, suntem cei mai buni.

Dar chiar nu ştiu, pe cuvântul meu de onoare! Sunt foarte dezamăgit de tot, şi de mine şi de toţi. Mister ne-a încurajat, sperăm să nu plece. Nu e el de vină. Conducerea va decide, nu suntem noi în măsură", a spus portarul Iustin Popescu.

Afla mai multe despre: mioveni-superligă-hermannstadt 

viewscnt
Articole similare